Profiteer nu van onze fijne zomeractie 

Lees meer
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Huidtherapeut

Linda van de Poel

Huidtherapeut

Behandelingen:
Vestiging:

Veel mensen hebben minder zelfvertrouwen door hun huidproblematiek. Dat ervaart huidtherapeut Linda van de Poel dagelijks.

"Het is ontzettend mooi om te zien wanneer mensen weer gaan stralen omdat hun huid verbeterd is. Ik streef dan ook naar het beste resultaat wat haalbaar is bij jou.

Behandelingen zoals couperose of rosacea behandel ik met een speciale laser. Heb je last van een grauwe of vale huid, dan is een peeling mogelijk voor jou de uitkomst. Ik geef je graag persoonlijk advies op maat. Maar uiteraard kun je zelf al veel schade aan je huid voorkomen door slechte invloeden zoals roken en teveel zonlicht vermijden. Het dagelijks gebruiken van een dagcréme met minimaal 30 spf is het grootste advies dat ik je alvast wil meegeven.”

Linda van de Poel (1990) heeft na de opleiding tot schoonheidsspecialiste Huidtherapie gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht.

 

"Het is ontzettend mooi om te zien wanneer mensen weer gaan stralen omdat hun huid verbeterd is. Ik streef dan ook naar het beste resultaat wat haalbaar is bij jou."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201