Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Felicia Smits

Plastisch chirurg

BIG registratienummer: 39067005601 Behandelingen:
Vestiging:

Eén duidelijk aanspreekpunt, één behandelend arts en snel antwoorden krijgen op vragen over een behandeling of operatie. Dat is een van de pluspunten van Velthuis kliniek vindt Drs. Felicia Smits.

"Ik houd me binnen de esthetisch plastische chirurgie het meest bezig met contourverbetering van het lichaam; van borstvergrotingen, borstverkleiningen en borstlifts tot buikwandcorrecties, liposuctie en schaamlipcorrecties. Hiernaast heb ik een voorliefde voor natuurlijk ogende verjonging van het gezicht middels een relatief kleine ingreep zoals de fijne en subtiele correcties rondom de ogen (boven- en onderooglidcorrectie).

Ik streef bij elke ingreep die ik verricht naar zo min mogelijk opvallende chirurgie. In mijn ogen is dit het mooist als jouw omgeving twijfelt of je nu van nature goed bedeeld bent of dat je een klein handje bent geholpen. Inmiddels weet ik uit ervaring dat cliënten ook veel langer tevreden blijven wanneer er een bescheiden en subtiele verbetering van een bepaald lichaamsdeel is bereikt in tegenstelling tot de overdreven en uit verhouding getrokken operatie. Ik streef er naar om voor elke ingreep exact te begrijpen wat de beweegreden is om een ingreep te ondergaan en welk eindresultaat het best bij jou past. Ik neem liever extra tijd om van tevoren alles precies met je af te stemmen dan achteraf te moeten uitleggen waarom iets anders is verlopen dan gewenst."

Na haar opleiding tot plastisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum Amsterdam in 2014 te hebben afgerond, heeft drs. Felicia Smits (1982) zich volledig toegelegd op de esthetische tak van de chirurgie en startte zij in 2016 fulltime bij Velthuis kliniek.

Drs. Felicia Smits heeft een eigen website: www.feliciasmits.nl.

"Ik streef er naar om voor elke ingreep exact te begrijpen wat de beweegreden is om een ingreep te ondergaan en welk eindresultaat het best bij jou past."

Een ontmoeting met plastisch chirurg Felicia Smits

Mommy make over De Kliniek2

Lelijke eendjes - buikwandcorrectie + borstvergroting

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201