Meld je aan voor de open avond in Rotterdam op 27 juni    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Huidtherapeut

Luca Geleedst

Huidtherapeut

Behandelingen:
Vestiging:

Een huid die er in alle opzichten jong uitziet, wie wil dit nu niet?! Huidtherapeut Luca Geleedst helpt je graag om ook jouw huid de juiste boost te geven.

“Ik vind het leuk om samen te werken met collega’s van een ander specialisme om het beste resultaat voor jou te realiseren. Als huidtherapeute kunnen we af en toe echt wonderen verrichten maar soms is een huidverbeterende behandeling namelijk niet genoeg om lijntjes in het gezicht of littekentjes aan te pakken. En het is toch geweldig om naast een facelift ook iets aan de conditie van de huid te kunnen doen? Alles is hier mogelijk binnen één kliniek.

Naast het uitvoeren van behandelingen geef ik ook adviezen met betrekking tot huidverzorging. Ik vind het belangrijk deze informatie aan mensen over te dragen en ik wil je graag een tevreden gevoel geven over jouw eigen uitstraling. Want ook jij vindt het vast fijn om complimentjes te krijgen over je huid van familie of vrienden. En ik vind het enorm leuk om daar mijn steentje aan bij te dragen.”

Luca Geleedst (1989) volgde de opleiding Huidtherapie en de opleiding Verpleegkundige aan de Hogeschool Utrecht.

"Ik vind het belangrijk adviezen met betrekking tot huidverzorging aan mensen te verstrekken en ik wil je graag een tevreden gevoel geven over jouw eigen uitstraling."

Laserontharing

Lelijke eendjes - laserontharing

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201