Dr.

Jeroen Stevens

Plastisch chirurg Rotterdam BIG registratienummer: 99038726001 Behandelingen: Armlift, Borstvergroting, Borstlift, Buikwandcorrectie, Dijbeenlift, Facelift, Borstvorming bij mannen, Hals- en kaaklift, Kincorrectie, Schaamlipcorrectie, Borstvergroting door lipofilling, Liposuctie, Halsliposculptuur, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Correctie van de halsspier , Wenkbrauwlift, Voorhoofdslift

“De ellende is eindelijk weg uit mijn gezicht, ik ben klaar voor een frisse start”. Dat is één van de vele reacties die dr. Jeroen Stevens hoort bij zijn eindcontroles.

Dr. Jeroen Stevens (1962) is een zeer gerenommeerd en gerespecteerd plastisch chirurg, die na zijn promotieonderzoek in 1991, zich al vanaf 2000 volledig focust op de cosmetische plastische chirurgie. Tot nu toe verschenen meer dan 40 wetenschappelijke publicaties van zijn hand en hield hij ruim 75 internationale wetenschappelijke voordrachten. Binnen Velthuis kliniek is hij gespecialiseerd in cosmetische plastische chirurgie van aangezicht, borsten en buik.

De laatste jaren houdt dr. Stevens zich intensief bezig met de ‘biologische chirurgie’. “De laatste vijf jaar zijn er nieuwe technieken ontwikkeld en verfijnd binnen de cosmetische, biologische plastische chirurgie. Door gebruik te maken van lichaamseigen vetcellen kunnen we volume teruggeven. En met reparatiecellen uit het onderhuids weefsel (STROMA) en de signaalstofjes die uit je eigen bloedplaatjes komen (Plaatjes Rijk plasma of PRP) kunnen unieke resultaten worden bereikt, die voorheen ondenkbaar waren.”

Dr. Stevens introduceerde in dat kader ook een volledig nieuwe behandelmethode: Plaatjes Rijk Stroma, een techniek die in de toekomst wellicht het mes gaat vervangen. “Tegenwoordig zijn we beter in staat de echte oorzaak achter jouw wens en belang beter te begrijpen. En zo weten we ook wat de beste aanpak is om je er weer mooi uit te laten zien, precies zoals je je van binnen voelt!”

Meer lezen over zijn visie en de diverse technieken? Kijk op www.drstevens.nl

"Velthuis kliniek is de beste, meest veilige omgeving voor de meest persoonlijke zorg voor mijn specifieke doelgroep: de cliënt die, met een optimaal op elkaar ingewerkt team onder één dak, de echte oorzaak wil aanpakken achter haar/zijn persoonlijke wens en belang. "

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 20.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201