Meld je aan voor de open avond in Rotterdam op 27 juni    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Johan Wijbenga

Plastisch chirurg

BIG registratienummer: 49066537301 Behandelingen:
Vestiging:

Er ouder uitzien dan je jezelf voelt. Voor velen een herkenbaar, maar vooral geen prettig gevoel. Drs. Johan Wijbenga hoort dit ook vaak op zijn spreekuur.

“Al sinds mijn werk als tandarts heb ik een fascinatie voor de anatomie, vorm en functie van het aangezicht. De combinatie van mijn opleiding tot zowel tandarts als plastisch chirurg is uniek in Nederland, en deze gecombineerde achtergrond heeft een uitstekende basis gelegd voor de esthetische chirurgie van het aangezicht.

Mogelijk ontstaat er in de loop van de tijd ook bij jou het gevoel dat je er ouder uitziet dan je jezelf voelt. Samen met jou hoop ik dan tot een passend behandelplan te komen en de balans zo goed mogelijk te herstellen met een natuurlijk resultaat.

Bij Velthuis kliniek in Enschede concentreer ik me op de esthetische chirurgie van het aangezicht en de borsten. Dit betekent dat ik me vooral focus op neuscorrecties, face- en halslifts, ooglidcorrecties en voorhoofdlifts. Daarnaast ben je welkom op mijn spreekuur voor o.a. borstcorrecties, lipofilling en liposculptuur.”

Na het gymnasium heeft drs. Johan Wijbenga (1981) de studie tandheelkunde afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Aansluitend heeft hij geneeskunde gestudeerd, eveneens aan Rijksuniversiteit Groningen, en heeft gedurende die periode in deeltijd gewerkt als tandarts met als aandachtsgebieden esthetische tandheelkunde en 3Dtechnieken. Vervolgens specialiseerde hij zich tot plastisch chirurg in het Universitair Medisch Centrum Groningen en de Isala Klinieken Zwolle. Dokter Wijbenga is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie.

"Samen met jou hoop ik tot een passend behandelplan te komen en de balans zo goed mogelijk te herstellen met een natuurlijk resultaat."

De Kliniek 2

Boven-en onderooglidcorrectie

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201