Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

De Kliniek

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

TV programma

De Kliniek

In het tweede seizoen van het TV programma De Kliniek volgen we een aantal specialisten van Velthuis kliniek tijdens hun werk. Maar jullie leren onze specialisten ook als persoon beter kennen. Wat is hun passie? Wat drijft hen? Wat geeft ze voldoening in het werk? Daarnaast ontmoeten we ook hun cliënten. Wat zijn hun wensen? Waar storen deze cliënten zich aan? En zijn zij meer zichzelf na de behandeling? Alle antwoorden op deze vragen zie je bij De Kliniek.

Kijk vanaf 21 mei 2022 elke zaterdagmiddag om 16.30 uur naar 'De Kliniek' op RTL 4. Of bekijk de herhalingen vanaf zondag 22 mei om 13.30 uur ook op RTL 4. De uitzending gemist? De afleveringen zijn ook op Videoland te bekijken, op de website van RTL en natuurlijk kun je de fragmenten na de uitzending ook terugkijken op onze eigen website.

Alle afleveringen

Aflevering 1: Mommy-make-over

In de eerste aflevering volgen we plastisch chirurg Felicia Smits. We zien hoe zij cliënt Kelly helpt die zich ongelukkig voelt over haar buik en borsten.

Aflevering 2: Facelift

In de tweede aflevering zagen we hoe plastisch chirurg Jacques van der Meulen een facelift uitvoerde bij Mirjam.

Aflevering 3: Borstvergroting

In de derde aflevering maak je kennis met plastisch chirurg Laura Zaal die een borstvergroting uitvoert.

Aflevering 4: Neuscorrectie

In de vierde aflevering maak je kennis met KNO-arts Pim Godefroy die een neuscorrectie uitvoert bij Dominique.

Aflevering 5: 4D facelift

In de vijfde aflevering zien we hoe plastisch chirurg Jeroen Stevens cliënt Trieni helpt, die af wil van haar vermoeide en verdrietige uitstraling, met een 4D facelift

Aflevering 6: Borstlift + lipofilling

In de zesde aflevering zien we hoe plastisch chirurg Marijke van den Elzen cliënt Ella helpt, wiens borsten na twee zwangerschappen niet meer zijn wat ze waren, met een borstlift

Aflevering 7: Ooglidcorrectie

In de zevende en laatste aflevering zagen we hoe plastisch chirurg Johan Wijbenga een ooglidcorrectie uitvoerde bij Fenneke.
Ontmoet de specialisten uit De Kliniek

Wil je ook een persoonlijk consult met één van de specialisten uit De Kliniek? Hier zie je een overzicht van al onze plastisch chirurgen die een cliënt hebben geholpen om weer meer zichzelf te zijn.

Wil je meer informatie?

Wil jij meer weten over een van de specialisten of de behandelingen uit de afleveringen van 'De Kliniek' of direct een consult inplannen? Neem dan contact met ons op!

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201