Rimpelbehandelingen, verwijderen en opvullen van rimpels - Velthuis kliniek

Rimpelbehandelingen

Onze cosmetisch artsen zijn experts in het behandelen van rimpels en geven tijdens het consult uitgebreid advies over de behandeling die het beste past bij jouw gezicht en wensen.

Behandeling van rimpels

Wil je graag af van rimpels die je ouder doen lijken? Of stoor je je aan die diepe fronsrimpel tussen je wenkbrauwen? En heeft een anti-rimpel crème niet het gewenste effect voor jou? Overweeg dan eens een rimpelbehandeling bij Velthuis kliniek. En ga samen met ons op zoek naar de mooiste versie van jezelf.

Injectables zijn op dit moment enorm populair bij het behandelen van rimpels. En dat is niet zo gek: door middel van een paar eenvoudige prikjes kunnen we storende rimpels verwijderen doordat we bijvoorbeeld de rimpels opvullen. Je gezicht krijgt haar jeugdige, frisse uitstraling terug. Een nieuwe trend is het behandelen van de oorlel. Want ook daar wordt de huid dunner en rimpeliger door de jaren heen. Met een filler krijg je de volle rimpeloze vorm in de oorlel terug. 

Onze cosmetisch artsen zijn experts in het aanpakken van rimpels en geven tijdens het consult uitgebreid advies over de behandeling die het beste bij jouw gezicht en wensen past.

 

 

Wanneer u kiest voor een rimpelbehandeling met injectables, is het belangrijk dat u kiest voor een arts die veel ervaring heeft met verschillende middelen om rimpels te behandelen. Het goed en deskundig inspuiten van injectables vraagt namelijk om een grote dosis inzicht. De artsen van Velthuis kliniek zijn hiervoor speciaal opgeleid en stuk voor stuk experts in hun vakgebied. Bovendien hebben zij een bijzonder oog voor verhoudingen en weten zij hoe de verschillende middelen op een subtiele manier kunnen worden toegepast. Belangrijk, want zo krijgt u het meest natuurlijke resultaat. Goed om te weten: wij werken alleen met veilige, goedgekeurde en afbreekbare middelen.

 

Bij Velthuis kliniek werken ervaren, geregistreerde specialisten die je stap voor stap meenemen in jouw persoonlijke behandeltraject. We waren de eerste met een ISO certificaat en tevens een van de eersten die het ZKN keurmerk verdiende. Deze certificaten garanderen kwaliteitsbehandelingen in een veilige omgeving. We verstaan ons vak.

 

Onze cosmetisch artsen streven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat en geven een full-face advies. Ze kijken zonodig niet alleen naar één bepaald aandachtsgebied, maar zoeken naar de juiste verhoudingen in je gezicht. Want hoe komt het eigenlijk dat het ene gezicht ouder oogt dan het andere? Wat zijn de oorzaken bij jou? En hoe kunnen we die behandelen? Met de arts voor de spiegel kom je erachter en maak je samen je persoonlijke behandelplan.

 

Voor behandelingen met fillers maken we gebruik van de producten van Juvéderm. De middelen van Juvéderm behoren tot de absolute top van de laatste generatie injectables op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die vanzelf weer wordt afgebroken door je lichaam.

 

Behandelingen worden bij Velthuis kliniek uitgevoerd door ervaren, speciaal opgeleide cosmetisch artsen. Het zijn afgestudeerde basisartsen die zich na hun studie hebben gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Een extra zekerheid die de veiligheid van de behandeling waarborgt.

 

Alle injectables die Velthuis kliniek gebruikt, zowel de fillers als Botox, zijn tijdelijke middelen. Een aantal maanden tot een jaar na behandeling zijn alle producten uitgewerkt.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten