Schrijf je in voor het webinar over borstcorrecties    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Kraaienpootjes

Voor een frisse oogopslag doordat lachrimpels vervagen of verdwijnen

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Kraaienpootjes in het kort

  • Lachen, praten, zon en roken kunnen allemaal bijdragen aan (prominente) kraaienpootjes of ook wel lachrimpels.
  • Naarmate je ouder wordt blijven ze steeds meer zichtbaar.
  • Lachrimpels zijn goed te behandelen met een tijdelijke spierontspanner.

Wat zijn kraaienpootjes?

Lachen is gezond. Minder leuk is het dat al dit lachen zorgt voor de eerste rimpeltjes: de lachrimpels naast je ogen. Ofwel, de gevreesde kraaienpootjes. Een paar fijne lijntjes zijn vaak niet het probleem. Maar wanneer de kraaienpootjes steeds duidelijker zichtbaar worden kan dat voor jou storend zijn. Dankzij een kleine behandeling zie je er gelukkig weer snel uit zoals vroeger.

Hoe ontstaan kraaienpootjes?

Lachen, praten, maar ook knijpen met je ogen omdat je bijvoorbeeld geen zonnebril draagt, werken kraaienpootjes in de hand. Zon en roken doen daar nog een schepje bovenop. Wanneer je gezicht ontspannen is zijn je lachrimpels misschien weinig te zien. Maar wanneer je gezicht mimiek vertoont komen ze naar voren. En naarmate je ouder wordt blijven ze steeds meer zichtbaar.

Resultaat

Verwacht een uitgeruste en frisse oogopslag. Dankzij onze Botox® behandeling vervagen de kraaienpootjes of verdwijnen ze helemaal. Bovendien zullen er geen nieuwe lachrimpeltjes meer ontstaan. Al na een paar dagen zie je het eerste effect, na een week is het effect optimaal en na 3 tot 6 maanden is de Botox® uitgewerkt. Voor een blijvend resultaat is het wel belangrijk om de behandeling regelmatig te herhalen. Dan is het effect bovendien meestal langer zichtbaar. Zo subtiel dat mensen vooral zullen zeggen: ‘Hey, jij ziet er goed uit!’

De behandeling van kraaienpootjes

Stoor jij je aan je lachrimpels? Of wil jij ze juist voorkomen? Dan kun je bij Velthuis kliniek terecht voor een effectieve en eenvoudige behandeling. En bovendien redelijk pijnloos. Met een klein beetje tijdelijke spierontspanner zorgen onze gespecialiseerde artsen ervoor dat de spiertjes wat minder samentrekken. Hierdoor worden de kraaienpootjes verzacht of verdwijnen ze zelfs helemaal. Naast kraaienpootjes zijn ook fronsrimpels en voorhoofdsrimpels prima te behandelen.

Per behandeling spuiten onze specialisten een zeer kleine hoeveelheden tijdelijke spierontspanners in de spier. De huid kan daarna zo’n 1 à 2 uur wat rood worden en opzwellen. Verdoving is bovendien niet nodig. De injectienaald die onze specialisten gebruiken is heel fijn en zorgt slechts voor het gevoel van een speldenprikje. Dat maakt de pijn minimaal. Om eventueel ongemak te verminderen koelen we de huid wel voor en direct na de behandeling met coldpacks of ijszakjes. Na de behandeling, die zo’n 5 tot 10 minuten duurt, kun je dan ook meteen naar huis. Let er wel even op dat je tot 4 uur na de behandeling niet gaat liggen. Dit om verspreiding van tijdelijke spierontspanners naar ongewenste gebieden te voorkomen en de werking op de gewenste plekken zo effectief mogelijk te laten zijn.

Tijdelijke spierontspanner

Een tijdelijke spierontspanner is geen filler maar een stof die de mimische spieren verslapt. Het middel stagneert de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren. En hierdoor worden de spieren tijdelijk uitgeschakeld.

Bij Velthuis kliniek gebruiken we de producten van leverancier Allergan: de producent van tijdelijke spierontspanners.

Wat kost een kraaienpootjes behandeling?

Om de kraaienpootjes te verzachten hebben we vaak genoeg aan een behandeling voor een klein gebied, ook wel de mini behandeling genaamd. Toch zijn er vaak meerdere factoren bepalend. De prijs hangt samen met het soort behandeling dat voor jou geschikt is. Een correcte indicatie krijg je na een eerste consult, op basis van de goede analyse.

Tijdelijke spierontspanner - 1 zone

€210,-
Welke cosmetisch artsen helpen je bij deze behandeling?

De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren, speciaal opgeleide cosmetisch artsen. Zij hebben zich na hun studie voor basisarts gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde en doen er alles aan doen om je weer een frisse blik te geven.

Maak kennis met onze specialisten

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201