Help ons je ervaring te verbeteren! Laat weten hoe je bij ons bent terechtgekomen   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blog

Wat wens jij voor je gezicht deze feestdagen?

05 / 12 / 2022

Wil jij stralend de feestdagen in, maar stoor je je aan de rimpels in je gezicht? Zeggen mensen regelmatig dat je een boze blik hebt? Of heb je wellicht nog andere wensen voor je gezicht? Met een filler behandeling krijg jij weer je frisse en jeugdige uitstraling terug!

Professionele aanpak van het gehele gezicht

Wat onze cosmetisch artsen met een filler behandeling willen bereiken is een grondige aanpak van de oorzaak, en niet van de symptomen (in de vorm van ogenschijnlijk diepere plooien). Omdat je gezicht één geheel vormt, dien je dan ook je hele gezicht te behandelen, en niet alleen maar een deel hiervan. Door hierbij precies voldoende volume te gebruiken en dit volume precies op de juiste plekken te injecteren, zijn de resultaten beter en natuurlijker en werkt dit voor vrijwel iedereen.

Mooier en natuurlijker resultaat met MD codes

De cosmetisch artsen voeren filler behandelingen uit volgens de MD Codes methode, een gestandaardiseerde methode die bij iedereen toepasbaar is. Bij deze methode wordt je gezicht ingedeeld in verschillende gebieden die elk een eigen code krijgen. Deze worden vervolgens behandeld met een specifieke filler in een standaard hoeveelheid, voor een mooier en natuurlijker resultaat.

Effectieve behandeling van boven naar beneden

Wanneer je verslapping in je gezicht hebt, is het verstandig om dit probleem bij de basis aan te pakken, oftewel bij de ‘fundering’ van je gezicht. Wij werken hierbij meestal van boven naar beneden, van kruin naar onderkaak. Hierbij onderscheiden we drie zones, die we hieronder nog even één voor één zullen toelichten:

Upper face behandelingen
Voorhoofdsrimpelskraaienpootjes en fronsrimpels kunnen we allemaal effectief behandelen met een tijdelijke spierontspanner. Als je last hebt van donkere kringen en volumeverlies onder je ogen kan een filler behandeling met Juvéderm Volbella of Ultra het volume van het gebied rondom je ogen weer herstellen. Dit verfrist jouw oogopslag direct enorm! 

Mid face behandelingen
Fillers kunnen helpen bij het toevoegen van volume in je wangen, waarmee  het volume in het gezicht wordt hersteld en je natuurlijke gezichtscontouren terugkomen. Ook een ontsierende neuslippenplooi kan goed behandeld worden met fillers. Kwaliteitsproducten als Juvéderm Voluma, Volift of Ultra 3/4 zijn speciaal ontwikkeld om het verlies aan volume in de wangen of naast de neus terug te brengen en om diepere rimpels op te vullen.

Lower face behandelingen
Lower face behandelingen zijn behandelingen aan de kin, kaaklijn en de lippen. We gebruiken deze fillers om meer contour te creëren en je kin en kaaklijn te versterken. Daarnaast zijn deze fillers heel effectief bij het creëren van vollere lippen, door het toevoegen van volume en definitie. Ook de fijne lijntjes rond je mond verzachten is goed mogelijk met fillers of tijdelijke spierontspanners. Veilige fillers als Juvéderm Ultra Smile, Ultra 3 of Volift zijn speciaal ontwikkeld voor je lippen en het gebied rondom je mond. Juvéderm Volux is speciaal ontwikkeld om verlies aan volume in je gezicht terug te brengen, bijvoorbeeld bij je kin en je kaaklijn. 

Zó krijg jij ook je je jeugdige, frisse uitstraling terug en ga je weer stralend de feestdagen in! Plan gerust eens een consult bij een van onze specialisten, zij helpen je graag verder!

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201