Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Profhilo

Vanaf € 375,-

Voor een stevige en gezonde huid

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Vertrouw op Velthuis kliniek

Een langdurige werking zonder chemische toevoegingen

Een natuurlijk huidverjongend effect

Maak je verslapte huid weer stevig en gezond

Heb je last van een verslapte huid in je gezicht, hals, decolleté, handen of bovenarmen? Dat kan erg storend zijn! Met de nieuwe Profhilo behandeling pak je deze huidverslapping aan en wordt de huid daadwerkelijk hersteld en verjongd.

Profhilo is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Hiermee stimuleer je de aanmaak van collageen (wat zorgt voor stevigheid) en elastine (wat zorgt voor rekbaarheid). Met als gevolg dat de huid weer stevig en gezond wordt in verschillende huidlagen.

Het behandeltraject

De stappen van een behandeling

 • Telefonische intake

  Telefonische intake

  Bel 088 – 7785201 (ma-do van 8-18 uur, vrij van 8-17 uur). Je krijgt dan een van de medewerkers van ons Informatiecentrum aan de lijn. Zij vragen je naar je klachten en je wensen en plannen op basis daarvan een consult in bij de cosmetisch arts die jou het beste kan helpen. Uiteraard houden we rekening met de plaats waar je woont en de dagen die voor jou handig zijn.

  Om het consult zo goed mogelijk voor te bereiden vragen we naar je medische achtergrond en je medicijngebruik. Ook ontvang je alvast informatie over de behandeling.

  Direct contact opnemen

  MA - DO 08.00 - 18.00

  VR 08.00 - 17.00

 • Advies gesprek met arts

  Consult

  Tijdens het consult word je ontvangen door de cosmetisch arts. Zij geeft je informatie over de behandeling, de voor- en de nazorg. Je bespreekt samen je wensen en je verwachtingen. De cosmetisch arts kan je precies uitleggen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Zij geeft je eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en het herstel. De arts bespreekt met je hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Ook zal besproken worden met welk interval de behandelingen gepland worden.

  Besluit je de behandeling te doen, dan wordt alle informatie op papier gezet. Samen met de cosmetisch arts onderteken je deze behandelovereenkomst.

 • De behandeling

  De behandeling

  Voor de behandeling maken we foto's voor in je medisch dossier. Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt. De BAP-techniek zorgt ervoor dat de Profhilo met een aantal injecties strategisch wordt verdeeld over het behandelgebied. Deze verdeling zorgt ervoor dat de Profhilo zich vervolgens vanzelf optimaal verspreidt in de huid van het volledige behandelgebied. Er zijn dus maar een aantal injecties nodig om een geheel gezicht (of hals, decolleté of bovenarm) optimaal te behandelen. 

  Voor het meest optimale resultaat wordt 2 ml Profhilo verdeeld over het te behandelen gebied. Dit wordt na de eerste keer eenmalig na vier weken herhaald om een extra boost te geven. Hierna is het advies de Profhilo behandeling met 2 ml iedere zes maanden te herhalen.

 • Nazorg

  De nazorg

  Na de behandeling mag je meteen naar huis en direct weer je dagelijkse bezigheden hervatten. De huid kan even rood en gezwollen zijn, maar dit trekt enkele uren na de behandeling weer weg. Na de behandeling kan het wel zijn dat de bultjes op de plekken van de injecties tot 48 uur zichtbaar zijn.

  Tijdens de eindcontrole op de kliniek worden er foto’s gemaakt voor in je medische dossier. Goed om te weten: de kliniek is 24/7 bereikbaar voor vragen of als je je zorgen maakt over je herstel.

 • Risico's

  Risico's

  Zoals bij iedere cosmetische ingreep bestaat het risico van infectie en een allergische reactie. Beide risico's zijn heel minimaal en veroorzaken geen gevolgen voor het eindresultaat. Door het natuurlijke materiaal is de kans op bijwerkingen klein. 


Welke cosmetisch artsen helpen je bij deze behandeling?

Deze cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in de Profhilo behandeling. Zij zullen er alles aan doen om je huid weer stevig en stralend te maken.

Maak kennis met onze specialisten

Kosten

Wat kost een Profhilo behandeling?

Tijdens het consult zal de cosmetisch arts de verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. Wat je ook kiest, je bent bij Velthuis kliniek verzekerd van de allerbeste zorg.Profhilo behandeling - 1 behandeling

Per losse Profhilo behandeling (2 ml)

€ 375,-

Halskuur met Profhilo + Aliaxin SR - 3 behandelingen

In totaal 3 behandelingen waarvan 2 behandelingen met Profhilo (2x 2ml), en 1 behandeling met Aliaxin SR

€1.100,-

Handverjonging met Profhilo

€ 375,-

Hals/decolleté met Profhilo

€ 375,-

Meer informatie over een Profhilo behandeling

Veelgestelde vragen

Is deze behandeling ook geschikt voor mij? 

Een Profhilo behandeling is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen, maar de stap naar een echte filler nog niet zien zitten.

Voor welke toepassingen is Profhilo geschikt?

De behandeling is geschikt voor de huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

Hoe lang heb ik plezier van de behandeling? 

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang de verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Dit komt omdat het verouderingsproces gewoon doorgaat.

Hoe snel zie ik resultaat?

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand, afhankelijk van de mate van huidveroudering. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6 tot 8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

Wanneer kan ik weer aan het werk en mijn dagelijkse activiteiten hervatten?

Je kunt na een behandeling direct weer aan het werk. Je kunt de behandeling bij wijze van spreken tijdens je lunch ondergaan. De meeste mensen gaan de volgende dag weer werken.

Je kun de normale dagelijkse activiteiten onmiddellijk na de behandeling hervatten. Wel raden wij je af te zonnebaden, gebruik te maken van de sauna, stoombad of hammam binnen één week na de behandeling.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Wil je meer informatie over een Profhilo behandeling?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact op met ons Informatiecentrum.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201