Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Fronsrimpel

Die frons wordt eindelijk verleden tijd

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Fronsrimpels in het kort

  • Een fronsrimpel is een diepe groef tussen je wenkbrauwen, die zorgt voor een boze blik of verontruste uitstraling.
  • Een fronsrimpel is eenvoudig te behandelen met een tijdelijke spierontspanner.

Wat is een fronsrimpel?

Hoe ontstaat een fronsrimpel?

Eén behandeling en je boze blik verdwijnt als sneeuw voor de zon! Al na een paar dagen is het verschil zichtbaar: je ziet er zachter, vriendelijker en vrolijker uit. Dankzij onze behandeling met tijdelijke spierontspanners vermindert de fronsrimpel of verdwijnt deze helemaal. Al na een paar dagen zie je het eerste effect en na een week is het effect optimaal. Na 3 tot 6 maanden is de tijdelijke spierontspanner uitgewerkt. Voor een blijvend resultaat is het daarom belangrijk de behandeling regelmatig te herhalen. En omdat de spieren nu rust krijgen ontstaan er ook geen nieuwe fronsrimpels. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je nog wel gewoon kunt fronsen.

Resultaat

Eén behandeling en je boze blik verdwijnt als sneeuw voor de zon! Al na een paar dagen is het verschil zichtbaar: je ziet er zachter, vriendelijker en vrolijker uit. Dankzij onze  behandeling vermindert de fronsrimpel of verdwijnt deze helemaal. Al na een paar dagen zie je het eerste effect en na een week is het effect optimaal. Na 3 tot 6 maanden is de tijdelijke spierontspanner uitgewerkt. Voor een blijvend resultaat is het daarom belangrijk de behandeling regelmatig te herhalen. En omdat de spieren nu rust krijgen ontstaan er ook geen nieuwe fronsrimpels. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je nog wel gewoon kunt fronsen.

De behandeling van een fronsrimpel

Verleden tijd met die frons! Óf voorkom hem met een effectieve tijdelijke spierontspanner. Bovendien redelijk pijnloos. Met een klein beetje hiervan zorgen de gespecialiseerde artsen bij Velthuis kliniek ervoor dat de spiertjes wat minder samentrekken. Hierdoor verzacht de fronsrimpel of verdwijnt hij zelfs helemaal. Naast de fronsrimpels zijn ook kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels prima te behandelen.

Wanneer je bij Velthuis kliniek komt voor een eerste consult krijg je een gesprek met de arts die jou ook daadwerkelijk gaat behandelen. In dit gesprek bekijkt de arts of je geschikt bent voor een behandeling. En dan? Per behandeling wordt er een zeer kleine hoeveelheid tijdelijke spierontspanner in de spier gespoten. De huid kan daarna zo’n 1 à 2 uur wat rood worden en opzwellen. Verdoving is niet nodig. De injectienaald die onze specialisten gebruiken is heel fijn en zorgt slechts voor het gevoel van een speldenprikje. Dat maakt de pijn minimaal. Om eventueel ongemak te verminderen koelen we de huid wel voor en direct na de behandeling met coldpacks of ijszakjes. Na de behandeling, die zo’n 5 tot 10 minuten duurt, kun je meteen naar huis. Let er wel even op dat je tot 4 uur na de behandeling niet gaat liggen. Dit om verspreiding van de tijdelijke spierontspanner naar ongewenste gebieden te voorkomen en de werking op de gewenste plekken zo effectief mogelijk te laten zijn. Ook is het verstandig om tot ongeveer 2 uur na de inspuiting de spieren in het behandelde gebied zoveel mogelijk te gebruiken.

Tijdelijke spierontspanner

Een tijdelijke spierontspanner is geen filler maar een stof die de mimische spieren verslapt. Het middel stagneert de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren. En hierdoor worden de spieren tijdelijk uitgeschakeld. Hierdoor worden rimpels, zoals fronsrimpels, minder zichtbaar.

Bij Velthuis kliniek gebruiken we de producten van leverancier Allergan: de producent van Vistabel en de tijdelijke spierontspanner.

Wat kost een fronsrimpel behandeling?

Om de fronsrimpel aan te pakken en te verzachten hebben we vaak genoeg aan een behandeling voor een klein gebied, oftewel een mini behandeling. Toch zijn er vaak meerdere factoren bepalend. De prijs hangt samen met het soort behandeling dat voor jou geschikt is. Een correcte indicatie krijg je na een eerste consult, op basis van de goede analyse.

Mini behandeling

Preventieve behandeling voor het verminderen van lichte, minder diepe rimpels

€ 100,-

Tijdelijke spierontspanner 1 locatie (per behandeling)

Voor de behandeling van 1 locatie; de fronsrimpel

€ 200,-

Tijdelijke spierontspanner 2 locaties (per behandeling)

Voor de behandeling van 2 locaties; de fronsrimpel, aangevuld met de voorhoofdrimpel of kraaienpootjes

€350,-
Welke cosmetisch artsen helpen je bij deze behandeling?

De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren, speciaal opgeleide cosmetisch artsen. Zij weten precies hoe ze fronsrimpels kunnen verminderen of verwijderen. Met behoud van je natuurlijke uitstraling.

Maak kennis met onze specialisten

Wil je meer informatie over de behandeling van een fronsrimpel?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201