Help ons je ervaring te verbeteren! Laat weten hoe je bij ons bent terechtgekomen   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Voorhoofdsrimpel

Krijg je frisse en uitgeruste uitstraling terug

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Voorhoofdsrimpels in het kort

  • Een voorhoofdsrimpel zorgt voor een oudere of verontruste uitstraling.
  • Een voorhoofdsrimpel is eenvoudig te behandelen met een tijdelijke spierontspanner.

Voorhoofdsrimpels verminderen?

Stoor jij je aan je rimpels op je voorhoofd? Heb je er vooral last van wanneer je fronst en je wenkbrauwen ophaalt of zit die diepe rimpel er constant? Met een injectable behandeling krijg je weer je frisse en uitgeruste uitstraling. Een flinke huidverbetering, zonder dat je expressie verandert.

Hoe ontstaan voorhoofdsrimpels?

Veelvuldig fronsen, verbaasd of bezorgd kijken. Uitgesproken mimiek in je gezicht geeft je een eigen karakter, maar helaas ontstaan hierdoor ook vaak rimpels. Invloeden van buitenaf doen er nog een schepje bovenop en ook ouder worden helpt niet mee. Vanaf een jaar of 30 begint het huidverouderingsproces vaak al. De huid wordt rimpeliger en verliest haar veerkracht en elasticiteit. De vochtreserves worden geringer en de eerste rimpels ontstaan. Stoor jij je hieraan? Dan biedt Velthuis kliniek je een aantal goede oplossingen.

Mensen met een zenuw- of spieraandoening en zwangere vrouwen behandelen we uit voorzorg niet met tijdelijke spierontspanners.

Resultaat

Verwacht een flinke huidverbetering! Met tijdelijke spierontspanners merk je direct een groot verschil: je ziet er jeugdiger, uitgerust en zorgeloos uit. Dankzij onze behandeling met tijdelijke spierontspanners vermindert de voorhoofdsrimpel of verdwijnt deze helemaal. Al na een paar dagen zie je het eerste effect en na een week is het effect optimaal. Na 3 tot 6 maanden is de tijdelijke spierontspanner uitgewerkt. Voor een blijvend resultaat is het wel belangrijk de behandeling regelmatig te herhalen. En omdat de spieren nu rust krijgen ontstaan er ook geen nieuwe rimpels.

De behandeling van voorhoofdsrimpels

Wanneer je bij Velthuis kliniek komt voor een eerste consult krijg je een gesprek met de arts die jou ook daadwerkelijk gaat behandelen. In dit gesprek bekijkt de arts of je geschikt ben voor een behandeling. Met uitgebreid, open en eerlijk advies, vertellen zij precies wat je kunt verwachten. Met tijdelijke spierontspanners verminderen we de voorhoofdsrimpels die ontstaan door een uitgesproken mimiek.

Tijdelijke spierontspanner

Tijdelijke spierontspanner is geen filler maar een stof die de mimische spieren verslapt. Het middel stagneert de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren. En hierdoor worden de spieren tijdelijk uitgeschakeld. Hierdoor worden rimpels, zoals voorhoofdsrimpels, minder zichtbaar.  

Wat kost een voorhoofdsrimpel behandeling?

Om de rimpels op je voorhoofd aan te pakken en te verzachten werken onze artsen met tijdelijke spierontspanners. De prijs hangt samen met het aantal zones dat voor jou geschikt is. Een correcte indicatie krijg je na een eerste consult, op basis van de goede analyse. 

Tijdelijke spierontspanner - 1 zone

€ 210,-
Welke cosmetisch artsen helpen je bij deze behandeling?

De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren, speciaal opgeleide cosmetisch artsen. Zij weten precies hoe ze voorhoofdsrimpels kunnen verminderen of verwijderen. Uiteraard met behoud van je natuurlijke uitstraling.

Maak kennis met onze specialisten

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201