Plastische chirurgie voor het gezicht - Velthuis kliniek

Chirurgische behandelingen

Wanneer u de klok écht terug wilt draaien, is het tijd om een chirurgische ingreep te overwegen. Meestal gaat het om een relatief kleine ingreep – maar het resultaat is vaak ronduit spectaculair!

Chirurgische behandelingen

Bij Velthuis kliniek werken ervaren, geregistreerde specialisten die je stap voor stap meenemen in jouw persoonlijke behandeltraject. We waren de eerste met een ISO certificaat en tevens een van de eersten die het ZKN keurmerk verdiende. Deze certificaten garanderen kwaliteitsbehandelingen in een veilige omgeving. We verstaan ons vak.

Omdat de ingrepen plaatsvinden in dagbehandeling, kunt u dezelfde dag weer naar huis. Oók wanneer u onder narcose behandeld wordt. Goed om te weten: wij werken met de beste narcosemiddelen die misselijkheid voorkomen. En u kunt ook kiezen voor een sedatie, een lichtere vorm van narcose waarbij u snel weer fit en op de been bent. Uw comfort staat bij ons immers voorop!

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten
Alternate Text

Kom je ook naar de Beauty Avond

Of je nu een ooglidcorrectie, borstvergroting, rimpelbehandeling of peeling overweegt, of alleen advies: Velthuis kliniek is de beste keuze om de mooiste versie van jezelf te ontdekken. Zet nu de eerste stap tijdens de Velthuis kliniek beauty avonden.  

Op deze avond worden er diverse presentaties gegeven over plastische chirurgie, injectable behandelingen en huidverbetering.


Lees meer en meld je aan De Beauty Avonden zijn kosteloos en verplichten je tot niks