Plastische chirurgie voor het gezicht - Velthuis kliniek

Chirurgische behandelingen

Wanneer u de klok écht terug wilt draaien, is het tijd om een chirurgische ingreep te overwegen. Meestal gaat het om een relatief kleine ingreep – maar het resultaat is vaak ronduit spectaculair!

Chirurgische behandelingen

Bij Velthuis kliniek werken ervaren, geregistreerde specialisten die je stap voor stap meenemen in jouw persoonlijke behandeltraject. We waren de eerste met een ISO certificaat en tevens een van de eersten die het ZKN keurmerk verdiende. Deze certificaten garanderen kwaliteitsbehandelingen in een veilige omgeving. We verstaan ons vak.

Omdat de ingrepen plaatsvinden in dagbehandeling, kunt u dezelfde dag weer naar huis. Oók wanneer u onder narcose behandeld wordt. Goed om te weten: wij werken met de beste narcosemiddelen die misselijkheid voorkomen. En u kunt ook kiezen voor een sedatie, een lichtere vorm van narcose waarbij u snel weer fit en op de been bent. Uw comfort staat bij ons immers voorop!

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten

Kom naar de beautyavonden!

Of je nu een ooglidcorrectie, borstvergroting, rimpelbehandeling of peeling overweegt of alleen advies wilt, zet nu de eerste stap tijdens onze beautyavonden. Onze specialisten vertellen je graag meer over de verschillende behandelingen. De beautyavonden vinden plaats tussen 26 september en 5 oktober, kom jij ook?