Meld je aan voor de open avond in Rotterdam op 27 juni    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

plastisch chirurg Dietmar Ulrich

Prof. Dr.

Dietmar Ulrich

Plastisch chirurg

BIG registratienummer: 19911277701 Behandelingen:
Vestiging:

Een behandeling is pas compleet en afgerond als de cliënt en de arts tevreden zijn. Dat is zeker de mening van prof. dr. Dietmar Ulrich.

“Binnen Velthuis kliniek heb ik twee speciale aandachtsgebieden: de aangezicht- en borstchirurgie, waarbij ik ook in de behandeling van mannen gespecialiseerd ben. Daarnaast zijn liposculptuurbehandelingen en de esthetische chirurgie van de schaamlippen mijn specialisme. Het streven naar excellentie en aantoonbaar onderscheidende kwaliteit is voor mij erg belangrijk.

Ik vind risicoarme operaties met een zo klein mogelijk litteken en een natuurlijk resultaat heel belangrijk. Mijn motto: ‘Minder is meestal meer’. Wil je een facelift, dan wil je een gezicht dat niet in een masker verandert. Overweeg je een borstvergroting, dan kies je een vorm en grootte die overeenkomt met de rest van jouw lichaam. Ik help je daarom ook heel graag bij het maken van de juiste keuzes en de juiste behandeling. Voor mij sta jij als cliënt echt centraal. Bij beslissingen rondom een operatie zie ik jou als belangrijkste partner. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en individuele medische beslissingen die we voorafgaand samen uitvoerig bespreken. Onze overeengekomen behandeling voer ik als arts altijd persoonlijk uit, net als een groot deel van de controles. Zo houd ik je altijd scherp in de gaten en volg ik het behandeltraject tot het helemaal afgerond is. Door het gebruik van littekensparende technieken, zoals bij borstreducties en -liftings, heb ik de zichtbare gevolgen van cosmetische ingrepen aanzienlijk kunnen verminderen, ook om een natuurlijk resultaat te bereiken.”

Prof. dr. Dietmar Ulrich (1971) komt uit Duitsland. Hij studeerde geneeskunde aan de universiteit in Kiel (Duitsland) met buitenlandse stages in Zwitserland en is opgeleid tot plastisch chirurg op de afdeling Plastische Chirurgie van de RWTH in Aken (Duitsland), een van de grootste universitaire ziekenhuizen in Europa.
Sinds 2012 is hij hoogleraar voor plastische en esthetische chirurgie en afdelingshoofd van de plastische chirurgie van het Radboudumc te Nijmegen. Daarnaast is hij ook opleider voor assistenten tot plastisch chirurg bij het Radboudumc.

Prof. dr. Dietmar Ulrich heeft een eigen website: www.profulrich.nl.

plastisch chirurg Dietmar Ulrich

"Mijn motto: ‘Minder is meestal meer’."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201