Elite MPX laser

vanaf € 75,-

Voor een egale teint

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 20.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Vertrouw op Velthuis kliniek

9 vestigingen, altijd een vestiging in de buurt

Korte wachttijden, dus snel geholpen

Behandeling door een ervaren huidtherapeut

Vervelende vlekken op je gezicht?

Heb je last van roodheid, pigmentvlekken, ontsierde beenvaatjes of storende haargroei? Hier kun je erg onzeker van worden. De Elite MPX laser biedt de oplossing. De Elite kan worden ingezet voor de behandeling van acne, rosacea, pigmentvlekken, couperose, adertjes op de benen, huidveroudering en voor het verwijderen van overmatige haargroei. De Elite combineert verschillende lasers, waardoor er altijd een passende oplossing kan worden gevonden voor je probleem.

Het behandeltraject

De stappen van de behandeling

  • Telefonische intake
  • Advies gesprek met arts
  • De behandeling
  • Nazorg
  • Risico's

Telefonische intake

Bel 088 – 7785201 (ma-do van 8-20 uur, vrij van 8-17 uur). Je krijgt dan een van de medewerkers van ons Informatiecentrum aan de lijn. Zij vragen je naar je klachten en je wensen en plannen op basis daarvan een consult in bij de huidtherapeut die jou het beste kan helpen. Uiteraard houden we rekening met de plaats waar je woont en de dagen die voor jou handig zijn.

Om het consult zo goed mogelijk voor te bereiden vragen we naar je medische achtergrond en je medicijngebruik. Ook ontvang je alvast informatie over de behandeling.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 20.00

VR 08.00 - 17.00

180709_Equipe_IC_245_HR.jpg

Consult

Tijdens het consult word je ontvangen door de huidtherapeut. Zij geeft je informatie over de behandeling, de voor- en de nazorg. Je bespreekt samen je wensen en je verwachtingen. De huidtherapeut kan je precies uitleggen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Zij geeft je eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en het herstel.

In sommige gevallen zal de huidtherapeut voorafgaand aan de behandelingen een digitale huidscan uitvoeren. Met behulp van deze scan wordt de conditie van de huid in beeld gebracht.

Besluit je de behandeling te doen, dan wordt alle informatie op papier gezet. Samen met de huidtherapeut onderteken je deze behandelovereenkomst.

De behandeling

Voor de behandeling maken we foto's voor in je medisch dossier. De Elite MPX geeft korte lichtimpulsen af. Afhankelijk van het doel kunnen de verschillende lasers  (de Nd:YAG laser, de Alexandrite laser of de IPL) worden gebruikt. De Nd:YAG en de Alexandrite lasers zijn bovendien te combineren, zodat we een behandeling op maat kunnen aanbieden.

De behandelingen met de Elite MPX zijn prettiger dan die met andere lasers. Dankzij de goede koude-luchtkoeling wordt de behandeling als minder pijnlijk ervaren.

Voor een veilige  laser- en lichtbehandeling geldt: vermijd directe blootstelling aan zonlicht of de zonnebank. Wij adviseren je om 6 weken voor en na de behandeling dagelijks goed in te smeren met SPF 30.

De nazorg

Na de behandeling mag je meteen naar huis en direct weer je dagelijkse bezigheden hervatten. Meestal treedt er de eerste uren na de behandeling een lichte roodheid en lichte tot matige zwelling op. Over het algemeen verdwijnt deze na enkele uren tot een dag. Je zult geen last hebben van napijn, maar de huid kan wel wat gevoelig zijn. Behandel je huid daarom voorzichtig; dep je huid droog en gebruik geen deodorants, geparfumeerde producten, scrubs of speciale acneproducten op het behandelde gebied. Vermijd bezoek aan de sauna minimaal een week.

Na de behandeling voor pigmentvlekken kun je merken dat de pigmentatie eerst donkerder wordt. Door het afschilferen van de huid wordt de kleur weer normaal in een paar dagen tot enkele weken. Hoe lang dat precies duurt is afhankelijk van de diepte van het pigment: diep pigment duurt langer.

Na de behandeling voor overmatige haargroei merk je dat veel van de zichtbare haren zo’n twee tot drie weken na de behandeling uitvallen. Soms verschijnen er na de behandeling dikkere haren in het behandelde gebied. Dit zijn geen nieuwe haren, maar door de laser beschadigde haren die het lichaam verwijdert. Ze vallen vanzelf uit, eventueel kun je ze de volgende dag afscheren.

Tijdens de eindcontrole op de kliniek worden er foto’s gemaakt voor in je medische dossier. Goed om te weten: de kliniek is 24/7 bereikbaar voor vragen of als je je zorgen maakt over je herstel.

Risico's

De Elite MPX laser is een zeer veilige laser. Echter is ook jouw medewerking nodig om de behandeling goed en veilig te laten verlopen. We vragen je daarom goed aan de voorgeschreven instructies te houden. Na de behandeling treedt er een lichte roodheid en zwelling op, dit is een normale reactie en deze verdwijnt na enkele uren tot een dag. Soms kan er een klein korstje of blaasje ontstaan. Het is belangrijk hier niet aan te krabben om littekens te voorkomen. Zelden treedt er een algehele of gedeeltelijke verkleuring van de huid op: de huid wordt lichter of juist donkerder. Deze kleurverandering is meestal tijdelijk en verdwijnt vanzelf. Als je last hebt van huidaandoeningen zoals eczeem of drager bent van het koortslipvirus, kan dit door de laserbehandeling verergeren. Gelukkig komen deze complicaties maar zelden voor.

Sabrina aan de Wiel

Huidtherapeut. Locatie(s): Rotterdam / Gorinchem

Marron Wassink

Huidtherapeut. Locatie(s): Velp

Luca Geleedst

Huidtherapeut. Locatie(s): Enschede

Linda van de Poel

Huidtherapeut. Locatie(s): Eindhoven

Ineke Heijneman

Huidtherapeut. Locatie(s): Velp

Elske Jachimowski

Huidtherapeut. Locatie(s): Hilversum / Amsterdam

Dewi Nandoe

Huidtherapeut. Locatie(s): Hilversum / Amsterdam

Carmen Hanegraaf

Huidtherapeut. Locatie(s): Eindhoven

Onze specialisten

Dit zijn de huidtherapeuten die je gaan behandelen

Deze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in behandelingen met de Elite MPX laser. Zij zullen er alles aan doen om je huid egaal te maken.

Maak kennis met onze specialisten

Tarieven

Wat kost een behandeling?

Tijdens het consult zal de huidtherapeut de verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. De kosten van de behandeling worden bepaald door de locatie van de laser en zijn sterk afhankelijk van het probleem waar je last van hebt.Couperose
vanaf €125,-
Vaatjes benen
vanaf €90,-
Pigmentvlekken
vanaf €75,-
IPL behandeling wangen of voorhoofd of handen
vanaf €175,-
Huidverbetering
vanaf €175,-
Laserbehandeling actieve acne wangen of voorhoofd
vanaf €175,-
Laserontharing
vanaf €125,-

Meer informatie over de Elite MPX laser

Veelgestelde vragen Videos Tarieven

Veelgestelde vragen

Kan iedereen met een laser behandeld worden? Is een behandeling met laser of licht pijnlijk? Wanneer mag ik weer ontharen? Antwoord op deze vragen lees je hier.

Kan iedereen met een laser behandeld worden?

De huidtherapeut of cosmetisch arts bespreekt of je in aanmerking komt voor een laser of lichtbehandeling. Dit is afhankelijk van je huidtype, gezondheidstoestand en medicijngebruik. Bepaalde medicatie veroorzaakt lichtovergevoeligheid of een verstoorde wondgenezing. Behandelen is dan niet mogelijk. Ook wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft is behandelen uitgesloten.

Wanneer mag ik na de behandeling weer in de zon of gebruik maken van de sauna?

Wij adviseren je 6  weken voor en na de behandeling de huid niet bloot te stellen aan zon en solarium te en je dagelijks goed in te smeren met SPF 30. Vermijd een bezoek aan de sauna minimaal 1 week.

Is een behandeling met laser of licht pijnlijk?

De behandeling met de Elite MPX is enigszins pijnlijk, vergelijkbaar met warme prikjes of een elastiekje dat tegen de huid tikt. Een verdoving is bij lasertherapie echter niet nodig, de laser geeft koude luchtkoeling tijdens de behandeling, dit maakt dat de behandeling zonder verdoving te verdragen is. Door de huid meteen na de behandeling te koelen verdwijnt de pijn snel.Bij de behandeling met de CO2 laser wordt doorgaans wel gebruikt gemaakt van verdoving. Dit bespreekt de huidtherapeut of cosmetisch arts tijdens het consult.

Wanneer kan ik weer make-up dragen?

Na de behandeling is er roodheid en een lichte zwelling. Wacht daarom enkele uren tot een dag met het aanbrengen van make-up. Wij raden je aan een product op minerale- of waterbasis te gebruiken.

Wanneer mag ik weer ontharen? (scheren, harsen, epileren, ontharing crème)

Voor laserontharing geldt dat je 6 weken voor en na de behandeling de haren niet mag harsen, epileren, middels een touwtje of ontharingscrème de haren mag verwijderen. Scheren mag wel. Voor alle andere laser- en lichtbehandelingen met de Elite MPX is het advies om 1 week voor en na de behandeling niet te ontharen in het behandelgebied.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 20.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Videos

Laserontharing behandeling

Evaringsverhaal acne behandeling (peelings en laser)

Ervaringsverhaal Laserontharing

Tarieven

Hier vind je de tarieven van een behandeling voor huidverbetering en laserontharing.

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 20.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201