Schrijf je in voor het webinar over borstcorrecties    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Huidtherapeut

Monique Spoor

Huidtherapeut

BIG registratienummer: 79910802988 Behandelingen:
Vestiging:

"Je huid is een visitekaartje, daar moet je zuinig op zijn."

Alles begint bij goed luisteren naar onze cliënt. Samen uitzoeken wat de meest passende behandeling is.
Monique vindt het belangrijk dat elke cliënt zich welkom voelt in de kliniek. 

"De huid is ons visitekaartje, dit geeft een eerste indruk naar anderen. Een gezonde, stralende huid draagt er tevens aan bij om lekker in je vel te zitten.
Ik ben opgeleid tot huidtherapeut. In mijn functie bij Velthuis kliniek kan ik onze cliënten goed adviseren over verschillende huidverbeterende behandelingen en huidverzorging zodat de huid optimaal functioneert en er mooi en gezond uitziet.

In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan over en het behandelen van verschillende vormen van acne, overbeharing en de vele huidverbeterende behandelingen bij:
- Zichtbare ontsierende vaatjes in het gezicht, bij littekens of op de benen. 
- rosacea
- Pigmentvlekken 
- (Acne)littekens 
- de verouderde huid

Ik heb geleerd hoe belangrijk huidverzorging is voor iedereen. Samen zorgen dat de huid weer in balans is, wanneer dit niet zo is. Maar ook gewoon preventief zorgen dat de huid vitataal en gezond blijft. 

Bij Velthuis kliniek kunnen we specifieke en specialistische zorg bieden van hoge kwaliteit. Ik streef naar een grote klantentevredenheid. Dit doe ik door de hulpvraag van onze cliënten goed te onderzoeken en de juiste en eerlijke verwachting te geven van de behandelingen die mogelijk zijn. En door vooral goed te kijken of dit aansluit bij de verwachting van mijn cliënt."

Monique heeft in 2003 haar HBO huidtherapie opleiding afgerond en haar kennis vervolgens toegepast als huidtherapeute. Monique werkt bij Velthuis kliniek in Rotterdam.

"Je huid is een visitekaartje, daar moet je zuinig op zijn."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201