Meld je aan voor de open avond in Rotterdam op 27 juni    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Huidtherapeut

Ilona Stuivenberg

Huidtherapeut

Behandelingen:
Vestiging:

Er is meer mogelijk dan je denkt!

"Ik heb de vierjarige hbo opleiding tot Huidtherapeut aan de Haagse Hogeschool gevolgd. Bij Velthuis kliniek bieden we zowel invasieve al niet invasieve behandelingen aan. De huidtherapeut sluit hier mooi op aan omdat zij de huidconditie kan optimaliseren ter voorbereiding op een invasieve behandeling, of onderhoudsmatig na een cosmetische ingreep. Ook kan zij de huidconditie verbeteren voor degene die (nog) niet toe zijn aan een ingreep maar zich storen aan een vlekje of plekje. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Ik vind het belangrijk om naar het geheel van de hulpvraag te kijken. Door samen goed te bespreken wat de verwachtingen zijn. Een fijner zelfbeeld en meer zelfvertrouwen krijgen kan het resultaat zijn van een behandelingstraject, maar dit is meestal gekoppeld aan meer aspecten. Bij Velthuis kliniek kunnen we de combinatie van Huidtherapie en Injectables aanbieden waardoor je meer kunt betekenen voor de cliënt. 

Ik ben een ervaringsdeskundige op het gebied van acne. Dit is de reden dat ik me heb laten omscholen tot huidtherapeut. Inmiddels heb ik mijn eigen acne onder controle maar ben ik niet vergeten hoe het is om niet lekker in je vel te zitten. Ik kan me hierdoor goed inleven in de hulpvraag van cliënten. Daarnaast heb ik een grote interesse in anti-aging behandelingen. In combinatie met cosmeceuticals.

Ik streef naar mooie resultaten en tevreden cliënten. En af en toe een gezellig praatje!""Ik streef naar mooie resultaten en tevreden cliënten. En af en toe een gezellig praatje!"

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201