Schrijf je in voor het webinar over borstcorrecties    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Huidscan

€ 65,-

Ontdek de conditie van jouw huid van binnenuit door een uitgebreide huidanalyse

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Vertrouw op Velthuis kliniek

Een unieke gepersonaliseerde en uitgebreide huidanalyse

Benieuwd naar de conditie van jouw huid?

Ben je benieuwd naar hoe jouw huid er echt aan toe is? Wil je weten of zonschade jouw huid heeft aangetast? Of zoek je een verklaring voor jouw eventuele huidprobleem? Met onze EVE M huidscan kunnen we ontdekken wat jouw huid nodig heeft. Samen met jou kunnen onze huidtherapeuten op basis van de huidanalyse een persoonlijk behandelplan opstellen, waarmee jouw huid weer in optimale conditie komt.

Waarom een huidscan?

Wil je graag weten hoe jouw huid er onder de huidoppervlakte uitziet? Met onze innovatieve EVE M huidscan kun je alles te weten komen over jouw eigen huid. We kunnen met deze huidanalyse tot in detail in diepere huidlagen kijken en zien hoe de structuur van je huid is opgebouwd. De huidtherapeut krijgt hierdoor inzicht in jouw huidconditie, die we als basis gebruiken voor een persoonlijk behandelplan. 

Onderhuidse inzichten
Tijdens de huidscan gebruiken we 5 verschillende filters om foto's van jouw huid te maken. Deze filters onthullen de conditie van je huid en stellen de EVE M Huidscan in staat een diepgaande analyse uit te voeren van diverse huidaandoeningen. Hierbij kunnen onder andere acne, pigmentatieproblemen, rimpels, rosacea, huidtextuur, droogheid, zonneschade, eczeem, melasma en huidirritaties worden vastgesteld. Daarnaast kunnen we met de huidscan zelfs je huidleeftijd bepalen.

Inzicht in diverse huidproblemen

De EVE M huidscan gaat verder dan alleen het analyseren van de huidconditie, de scan geeft inzicht in 10 belangrijke huidaandoeningen en 17 onderliggende huidproblemen.

  • Zonneschade en vroegtijdige veroudering door blootstelling aan de zon
  • Pigmentstoornissen: Hyperpigmentatie en andere onregelmatige huidverkleuringen
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Huidirritaties zoals roodheid, schilfering of gezwollen plekken
  • Acne: Je ziet acne inclusief verschillende soorten puistjes en mee-eters
  • Rosacea: Symptomen zoals roodheid, ontsteking en zichtbare bloedvaten
  • Huidtextuur en -onregelmatigheden
  • Droogheid en mate van huidhydratatie 
  • Melasma: donkere verkleuringen op het gezicht

Welke specialisten helpen je bij deze behandeling?

Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het doen van de huidanalyse via deze uitgebreide huidscan. Zij zullen er alles aan doen om je huid weer in optimale conditie te krijgen.

Maak kennis met onze specialisten

Meer informatie over een huidscan

Veelgestelde vragen

Hoe bereid ik mij voor op een huidscan? En wat is het verschil met een normaal consult? Het antwoord op deze vragen vind je hieronder. 

Hoe bereid ik mij voor op een huidscan?

Om je huid goed te kunnen bekijken tijdens de huidanalyse, is het belangrijk dat je 's ochtends voorafgaand aan je afspraak je huid grondig reinigt. Dit moet maximaal een uur voor de afspraak gebeurd zijn, om zo het beste resultaat uit de huidscan te krijgen. Het is ook belangrijk om op de dag dat je langskomt vooraf geen dagcrème, SPF, foundation en make-up op te hebben. Ook mag je tijdens de scan geen sieraden rond je gezicht dragen.  

Wat is het verschil tussen een standaard huidconsult en een consult met huidscan?

Tijdens een standaard huidconsult wordt je doormiddel van de expertise van de huidtherapeut richting de juiste behandeling gestuurd, terwijl tijdens een consult met een huidscan er dieper in de verschillende lagen van de huid gekeken kan worden. Door de huidscan ontdek je dus de conditie van de huid van binnenuit.

Kan ik de resultaten van de huidscan ook nog op een ander moment inzien?

Ja, nadat u uw huidscanrapport via een QR-code of e-mail heeft ontvangen, blijft het rapport twee maanden zichtbaar. Na deze periode verdwijnt het rapport. Echter, als er een nieuwe scan wordt gemaakt, worden zowel het oorspronkelijke rapport als het nieuwe rapport weer beschikbaar gesteld voor nog eens twee maanden.

Geeft de huidscan ook aan welk type huid in heb?

Ja, naast het bekijken van de verschillende huidlagen, geeft een huidscan ook het huidtype aan, zoals 3W1 of 2C2. Deze informatie kan worden gebruikt om de juiste make-up kleur te bepalen. 

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Wil je meer informatie over een huidscan?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201