Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De acne-behandeling van Celine

Elite MPX laser behandeld door Elske Jachimowski

Celine kreeg een acne-behandeling van huidtherapeute Elske Jachimowski. Op LINDA.tv was het verbluffende resultaat te zien.

Celine (21): “Ik had al jaren last van acne. De huisarts gaf lotions en een zalfje maar dat hielp niet. Vervolgens stuurde hij me door naar de dermatoloog voor roaccutane, een zwaar medicijn waar je flinke bijwerkingen van kunt krijgen. Dat vond ik zo heftig, ik wilde dat liever niet. Ik weet dat anderen er veel baat bij kunnen hebben, maar voor mij was dat niet de manier.

Ik ben toen naar een diëtiste gegaan om mijn voeding aan te passen, ben bij verschillende schoonheidsspecialistes geweest, heb duizenden maskers geprobeerd en dacht steeds: misschien is dit het dan. Maar de acne bleef.

Mijn schoonmoeder had zichzelf opgegeven voor het programma ‘Spiegeltje, spiegeltje’ van LINDA.tv. Ik ben met haar meegegaan naar Velthuis kliniek. Zij heeft toen aan de arts gevraagd: doen jullie hier ook iets aan acne? Dat bleek inderdaad zo te zijn.

Ik heb toen een afspraak gemaakt bij de huidtherapeute, maar nog voordat ik op consult was geweest werd ik gebeld: ze willen je graag voor het programma. Zo ben ik er toevallig tussen gerold.

Elske Jachimowski stelde voor om mijn huid te behandelen met peelings en laser. Ik had al wat filmpjes gekeken op internet, maar als je daar in die stoel ligt is het toch anders. De eerste behandeling viel wel mee, omdat je huid dan nog wat dikker is. Naarmate het vordert worden de behandelingen wel gevoeliger, maar je weet waar je het voor doet. Zo’n behandeling duurt drie kwartier, het is even doorzetten. Zeker het gebied rondom je neus is heel gevoelig, maar zodra de behandeling stopt is de pijn weer verdwenen. Na een uurtje is de roodheid ook weggetrokken.

In het begin was mijn huid best van slag. Elske gaf me een combinatie van medicinale zalf en nieuwe verzorgingsproducten mee, daar moest mijn huid aan wennen. In combinatie met de peelings en laser was het wel veel, alles prikte en brandde. Ik heb wel even gedacht: dit trek ik niet. Niks verzacht dan meer, je voelt de hele tijd je gezicht. Daar moet je dus wel even doorheen.

Ik heb nu 8 laserbehandelingen gehad en ga nog om de 6-8 weken terug naar Elske voor een onderhoudspeeling. Ik ben zo blij met het resultaat! Ongelooflijk dat je in zo’n korte tijd zo’n resultaat kunt behalen. Als ik nu de foto’s van voor de behandeling terugzie, realiseer ik me pas hoe erg het is geweest. Best heftig om terug te zien.

Dat mijn huid nu veel rustiger is, heeft mijn zelfvertrouwen een boost gegeven. Vroeger deed ik altijd eerst foundation op voor ik de deur uit ging om de roodheid te verdoezelen, je hebt toch het gevoel dat mensen ernaar kijken. Nu ga ik makkelijker naar buiten zonder me helemaal op te maken. En wat is het leuk als mensen zeggen: wat zie je er goed uit. Ik ben heel blij dat ik deze behandeling heb mogen doen, het heeft me heel erg geholpen.”

Celine

"Dat mijn huid nu veel rustiger is, heeft mijn zelfvertrouwen een boost gegeven"

Bel 088 - 7785201