Help ons je ervaring te verbeteren! Laat weten hoe je bij ons bent terechtgekomen   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De laserbehandeling van Marloes

Laser & IPL behandelingen behandeld door Ineke Heijneman

Marloes had last van haargroei op haar kin. Huidtherapeute Ineke Heijneman behandelde haar met laser.

Marloes (32): “Ik had al langere tijd last van dikke, zwarte haren op mijn kin. Ik trok ze uit, maar soms kwam er een stukje huid mee en dan kreeg ik korstjes. Na verloop van tijd ontstonden daardoor donkere plekken op mijn kin waar het blauw doorheen schemerde. Ik had weleens op internet gezocht of er iets aan te doen was, maar dacht: dat kan altijd nog. Tot ik op een dag van bezorgde collega’s de vraag kreeg of ik misschien mishandeld werd thuis. Dat was voor mij de druppel. Ik wist: nu ga ik er wat aan laten doen om het voorgoed op te lossen.

Ik kende Velthuis kliniek van naam en ze zitten hier in de buurt. Het consult bij huidtherapeute Ineke Heijneman was zo klaar. Ik vertelde mijn verhaal en Ineke zei: daar gaan we wat aan doen. Al na twee dagen kreeg ik mijn eerste laserontharing behandeling. Ineke had me goede uitleg gegeven dus ik wist wat ik kon verwachten. Pijnlijk vond ik het niet, het is net of er elastiekje tegen je huid aan wordt geschoten. Ik heb er naderhand ook weinig last van gehad.

De sfeer bij Velthuis kliniek vond ik prettig, de kliniek straalt gezelligheid uit op een rustige manier. Het is niet zo dat je een dokter ziet die even snel bepaalt wat hij gaat doen; je krijgt een goede uitleg en uitgebreid antwoord op je vragen. Het gaat er professioneel maar ook informeel aan toe. Ik heb dat als heel fijn ervaren.

In totaal heb ik zes behandelingen gehad en de haren zijn nu voor 80-90% weg. Wat er nu nog zit zijn hele fijne en dunne haartjes, die zie je bijna niet. Ik vind het resultaat echt heel goed en ook Ineke was meer dan tevreden. Van die donkere plekken ben ik ook af en mijn huid ziet ook niet meer rood. Dat is een enorme opluchting. Je wilt gewoon niet dat de buitenwereld dat ziet – en al helemaal niet dat je daar vervelende vragen over krijgt.”

"In totaal heb ik zes behandelingen gehad en de haren zijn nu voor 80-90% weg. Wat er nu nog zit zijn hele fijne en dunne haartjes, die zie je bijna niet"

Bel 088 - 7785201