Schrijf je in voor het webinar over borstcorrecties    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Huidtherapeut

Lotte de Vries

Huidtherapeut

Behandelingen:
Vestiging:

"Door mijn persoonlijke ervaring met pigmentstoornissen begrijp ik de impact op het zelfbeeld en de kwaliteit van leven."

Mijn drijfveer om bij Velthuis kliniek te werken is dat ik deel wil uitmaken van een innovatieve omgeving die de nieuwste trends op gebied van huidzorg omarmt. Daarnaast werk ik graag samen met andere zorg professionals, om tot het beste behandelresultaat te komen.

Mijn specialisatie is pigmentproblematiek. Door mijn persoonlijke ervaring met pigmentstoornissen begrijp ik de impact op het zelfbeeld en de kwaliteit van leven. Ik weet hoe je met de juiste behandeling en adviezen bepaalde pigmentproblemen weer onder controle kunt krijgen. Ik geef zelf voorkeur aan een breed behandelaanbod om de hulpvraag van mijn cliënt zo goed mogelijk te beantwoorden. 

Ik streef naar het optimaliseren van een gezondheid van de huid, het bevorderen van een positief zelfbeeld en het vergroten van zelfvertrouwen bij mijn cliënten. 
Ik zorg ervoor dat er een open en vertrouwelijke communicatie is. Ik luister actief naar de verwachtingen van de cliënt en ik probeer de patiënt zoveel mogelijk te betrekken bij het opstellen van een behandelplan. Ik vind het belangrijk dat natuurlijke schoonheid benadrukt wordt."

Lotte heeft HBO bachelor huidtherapie behaald aan de Hogeschool in Utrecht. Binnen deze opleiding heeft ze veel verschillende methoden voor huidverbetering leren toepassen. 

 

"Ik bevorder de natuurlijke schoonheid, optimaliseer de huidconditie en versterk het zelfvertrouwen door persoonlijke en deskundige zorg."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201