Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Yvonne Smulders

Plastisch chirurg

BIG registratienummer: 69045680001 Behandelingen:
Vestiging:

Er bestaat geen mooier vak dan dat van plastisch chirurg. Dat vindt drs. Yvonne Smulders althans.

“Ik zou voor mijzelf geen beter vak kunnen voorstellen dan plastisch chirurg. Ik merk dat heel veel vrouwen die een borstcorrectie overwegen, het prettig vinden dat ik als  behandelaar ook een vrouw ben. Misschien omdat ik ze dan toch iets beter aanvoel.

Binnen de plastische chirurgie houd ik me het grootste deel van de tijd bezig met borstchirurgie, van reconstructief tot cosmetisch. Verder voer ik o.a. veel facelifts, ooglid- en buikwandcorrecties uit.

De borstoperaties die ik bij Velthuis kliniek uitvoer zijn hele dankbare ingrepen. Borsten zijn voor een vrouw geen willekeurige lichaamsdelen. Borsten zijn onderscheidend, een teken van vrouwelijkheid. Heb je te kleine borsten dan heb je exact dezelfde psychologische problemen als een vrouw met een te grote cupmaat. Het is een uitdaging het eindresultaat zo perfect mogelijk te krijgen. De impact die een borstvergroting of –verkleining of borstlift kan hebben, is niet te onderschatten. Een nieuwe cupmaat kan echt wonderen doen, ook voor jou!

De buikwandcorrectie is ook een enorm dankbare ingreep waar ik me speciaal op toegelegd heb. Deze ingreep wordt vaak uitgevoerd na een of meerdere zwangerschappen. De buik kan daardoor erg gaan hangen en die overtollige huid is over het algemeen niet te verhelpen met fitness, sporten of oefeningen. Dat is voor veel vrouwen erg frustrerend.

Ik ben blij met het feit dat ik kan bijdragen aan een verhoging van het zelfvertrouwen van mijn cliënten. Ik hoop dan ook dat ik dit vak nog heel lang mag doen!”

Drs.Yvonne Smulders (1968) volgde haar opleiding tot plastisch chirurg in het AMC Amsterdam en MCL Leeuwarden. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie, Lid van de Nederlandse Vereniging voor Aesthetische Plastische Chirurgie en van de Nederlandse Vereniging voor Schisis en Craniofaciale Afwijkingen.

"Ik ben blij met het feit dat ik kan bijdragen aan een verhoging van het zelfvertrouwen van mijn cliënten."

Een ontmoeting in de OK met plastisch chirurg Yvonne Smulders

Een ontmoeting met plastisch chirurg Yvonne Smulders

Lelijke eendjes - Borstlift met protheses

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

 

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201