Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Bezoek het Velthuis kliniek VIP event

Zin in een leuke avond met tips, feiten, inzichten en inspiratie? Meld je dan aan voor het Velthuis kliniek VIP event online op donderdag 8 juli om 20:00 uur. Speciaal ter ere van ons jubileum delen onze specialisten en andere sprekers hun visie op 25 jaar schoonheid en jezelf blijven.

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Speciaal voor jou: Het Velthuis kliniek VIP event

Wij geloven dat je zelf een belangrijke VIP in je leven hoort te zijn. Daarom krijg je bij ons alle aandacht en zien wij iedereen als VIP. Het event is dus speciaal voor jou. Tijdens het Velthuis kliniek VIP event onthullen we bovendien het Jezelfst Magazine ter ere van het 25-jarig jubileum van Velthuis kliniek. Een glossy magazine dat niet primair over de behandelingen gaat, maar juist over mensen en écht jezelf zijn. Tijdens het online VIP Event brengen we dit magazine tot leven. Met presentaties van echte, inspirerende mensen en specialisten die praten over hoe je jezelf blijft en hoe je innerlijke schoonheid in balans brengt met je uiterlijk.

Wat kan ik verwachten?

Programma live event

We hebben deze avond inspirerende gasten voor je! Natuurlijk zullen enkele van onze specialisten aan het woord zijn, maar ook een aantal gasten die hun kijken geven op schoonheid.

20.00 uur

Opening event met een bijzondere onthulling

Tijdens het Velthuis kliniek VIP event onthullen we bovendien het Jezelfst Magazine ter ere van het 25-jarig jubileum van Velthuis kliniek. Benieuwd naar de inhoud? Meld je dan aan!

20:30 uur

In gesprek met onze specialisten

Tijdens het online VIP Event brengen we het magazine tot leven. Dit doen we door live de inhoudelijke onderwerpen met onze specialisten te bespreken en is er ook de mogelijkheid om jouw vragen te stellen. Heb je een vraag aan onze plastisch chirurg, huidtherapeut of cosmetisch arts? Sluit dan zeker aan. Later verklappen we via onze social media kanalen meer over welke specialisten te zien zijn.

21.00 uur

Inspirerende gasten

Wie heeft in deze Velthuis camper gezeten en met ons gedeeld hoe je helemaal jezelf kan zijn? En wie deelt haar ervaring en de social media trends met ons? Tijdens het Velthuis kliniek VIP Event vertellen deze inspirerende mensen meer over hoe je jezelf blijft. Wie precies aansluiten, verklappen we later via social media.

21:30 uur

Afsluiting: een cadeautje speciaal voor jou!

We laten je natuurlijk niet aan het einde van het event gaan zonder een cadeautje speciaal voor jou! Laat op het einde van het webinar je gegevens achter en we sturen je iets moois om te lezen.

Inschrijven voor het event

Klik op onderstaande link en meld je direct aan!

Meld je gratis aan
Bel 088 - 7785201