Meld je aan voor de open avond in Rotterdam op 27 juni    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De buikwandcorrectie van Marion

Buikwandcorrectie behandeld door Drs. Jeroen Schots

Marion viel 50 kilo af maar voelde zich nog steeds dik. Na een buikwandcorrectie door Jeroen Schots is ze eindelijk wie ze wil zijn: mooi en zelfverzekerd.

Marion: “Tien jaar gelden heb ik een gastric bypass laten doen en daarna ben ik 50 kilo kwijtgeraakt. Ondanks dat afvallen voelde ik me nog steeds dik, mijn buik zat me echt in de weg. Ik heb er best wel lang over nagedacht: wil en durf ik een buikwandcorrectie? Het is toch beangstigend, zo’n grote ingreep. Vorig jaar besloot ik: ik ben er klaar voor. Het was voor mij tijd om het te laten doen. Ik ben me erin gaan verdiepen en heb een afspraak gemaakt bij Velthuis kliniek. Het gevoel was goed bij drs. Jeroen Schots. Hij was zo optimistisch, echt fijn om mee samen te werken. Hij luisterde goed naar me, belangrijk vind ik dat.

Fleur-de-lis
We spraken af om een fleur-de-lis te doen, waarbij je een horizontaal én een verticaal litteken krijgt. Maar dat zat mij toch niet zo lekker. Ik zag op internet foto’s van mensen die een gewone buikwandcorrectie hadden laten doen en toch een mooi resultaat hadden. Dat bleef maar in mijn hoofd malen. Ik heb toen gebeld met de kliniek en het voorgelegd. Ik kreeg het advies om het nogmaals met Jeroen te bespreken. Dat heb ik gedaan, op de dag van de operatie. Ik zei: als je op de ok ziet dat het niet nodig is, laat het dan achterwege. Daar was hij het mee eens. Het was het eerste wat ik vroeg toen ik wakker werd: heb je een fleur-de-lis moeten doen? Maar nee, dat was niet zo. Hij heeft het super opgelost en daarmee was ik zo blij!

Herstel na buikwandcorrectie
Het herstel verliep prima – die spreekwoordelijke vrachtwagen is aan mij voorbijgereden. De buikwand op zich is goed hersteld, maar ik had wel de pech dat ik tijdens het herstel last kreeg van een niersteen. Dat was toeval, maar wel heel vervelend. Na twee aanvallen is de steen verdwenen en de rest van de tijd heb ik rustig kunnen herstellen. Omdat ik veel pijnstillers had moeten slikken voor de niersteen kon ik niet meer naar het toilet. Toen ik dat tijdens de controle op de kliniek vertelde, heeft Jeroen zich uit de naad gerend om voor mij een klysma te gaan zoeken dat ik mee kon nemen. Het is echt een schat van een man.

Meer mezelf
Het is nu zeven maanden geleden en als het zo blijft ben ik al 100% tevreden. Ik krijg binnenkort nog wel een kleine nacorrectie. Jeroen haalt dan twee kleine dog-ears weg en verwijdert nog een extra stukje huid rechtsonder in mijn buik. Ook dat was trouwens een heel fijn gesprek, hij deed helemaal niet moeilijk toen ik aangaf nog niet helemaal tevreden te zijn.

Jeroen doet zijn werk met passie. Als hij erover praat is dat vol enthousiasme. Het is ook een mooi beroep om mensen blij te mogen maken. Ik voel mezelf een veel mooier mens nu, ik ben meer mezelf, meer normaal. Ik ben zelfverzekerder en hoef mijn buik niet meer te verbergen bij alles wat ik doe of draag. Nu ga ik gewoon in bikini naar het strand. Echt, ik zou willen dat ik het eerder gedaan had.”

"Plastisch chirurg Jeroen Schots doet zijn werk met passie."

Bel 088 - 7785201