Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De buikwandcorrectie en liposuctie van Lisanne

Buikwandcorrectie, Liposuctie behandeld door Drs. Felicia Smits

Hoe hard ze ook trainde, het ‘kangoeroebuikje’ van Lisanne verdween niet. Plastisch chirurg Felicia Smits voerde een buikwandcorrectie uit met liposuctie van de flanken.

Lisanne (29): “Mijn buik is eigenlijk altijd strak geweest. Daar doe ik ook erg mijn best voor: ik eet en drink gezond en sport veel. Na de zwangerschap van mijn eerste kindje werd die huid wat losser. Ik dacht: dat train ik nog wel weg. Twee jaar later werd ik zwanger van de tweede. Na de bevalling ben ik weer flink gaan sporten maar wat ik ook deed: er gebeurde niks. Ik kon al mijn spieren trainen behalve mijn buikspieren. Die zouden na de bevalling vanzelf moeten sluiten, maar bij mij stonden ze acht centimeter open. Ik noemde het zelf een ‘kangoeroebuikje’, dat is met sporten niet weg te krijgen.

Reviews van een buikwandcorrectie
Ik heb er goed over nagedacht of ik er iets aan wilde laten doen. Na mijn eerste kindje speelde ik al met het idee, maar omdat ik nog een kinderwens had heb ik er toen niets mee gedaan. Na de tweede heb ik er nog een jaar over nagedacht en toen wist ik zeker: ik ga het doen. Ik ben bijna dertig, nu is het nog de moeite om het te laten doen. Ik ben eerst bij een andere kliniek op gesprek geweest, maar daar voelde ik me niet prettig. Een vriendin was bij Velthuis kliniek geweest voor een borstvergroting en zij was heel tevreden. Ik ben de reviews gaan lezen op de website en besloot toen om een intake in te plannen.

Dankbaar voor het advies
Tijdens het consult sprak ik eerst met consulente Gabriella, die klik was meteen fijn. Ik voelde me heel erg op mijn gemak. De kliniek zelf beviel me ook, de inrichting is helemaal niet ziekenhuisachtig. Er zijn foto’s gemaakt en toen kwam plastisch chirurg Felicia Smits erbij. Zij heeft mijn buik bekeken en keek wat ze kon doen. In eerste instantie wilde ik een mini-buikwandcorrectie, maar zij adviseerde om voor een mooi resultaat de zijkanten ook mee te pakken. Het zou dan een hele buikwandcorrectie worden met liposuctie van de flanken. Voor dat advies ben ik haar achteraf super dankbaar!

Geen pijn gehad
Na de ingreep moest ik een nachtje blijven. Paracetamol was voldoende voor de pijn en dag erna ben ik daar al mee gestopt. Ik heb geen pijn gehad, alleen met niezen. Voor de rest had ik het geluk dat mijn man alles overnam in huis en dat er opa’s en oma’s waren die insprongen. Dat was superfijn! Het huishouden en de zorg voor de kinderen is me compleet uit handen genomen. Ik moest minimaal drie dagen in bed blijven liggen, maar ik heb dat voor de zekerheid een week volgehouden. Dat is ook te zien aan het resultaat: het litteken is heel mooi genezen.

Compliment voor Felicia Smits
We zijn nu ruim acht maanden verder en ik voel me weer ‘ik’. Ik sport weer dagelijks en voel me supergoed en zelfverzekerd. Mijn lichaam is nu weer zoals het voor de zwangerschappen was. Tijdens de eindcontrole heb ik tegen Felicia Smits gezegd hoe blij ik ben met het resultaat. Ze heeft behoorlijk wat werk verricht, daar mag ze best een compliment voor krijgen.”

"Mijn lichaam is weer zoals het was voor de zwangerschappen."

Bel 088 - 7785201