Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De buikwandcorrectie Elsie

Buikwandcorrectie behandeld door Drs. Felicia Smits

Elsie kwam voor een buikwandcorrectie naar Velthuis kliniek. Met plastisch chirurg Felicia Smits had ze direct een goede klik.

Buikwandcorrectie in een goede kliniek
Een buikwandcorrectie is een flinke ingreep, daarvoor wil je dus zeker weten dat je in goede handen bent. De plastisch chirurgen van Velthuis kliniek hebben veel ervaring met deze operatie: ze voeren honderden van deze operaties per jaar uit. Dat doen ze altijd volgens de nieuwste technieken en inzichten. Ook Elsie kwam voor een buikwandcorrectie naar Velthuis kliniek: “Mijn indruk van Velthuis kliniek is dat ze heel professioneel zijn. De kliniek is schoon en er heerst een prettige sfeer. Aan de balie werden we goed ontvangen. Dat het allemaal klopt is voor mij heel belangrijk.”

Klik met de arts
Naast een betrouwbare kliniek is het ook belangrijk dat je een goede klik hebt met de arts die jou gaat behandelen. Jij geeft aan wat je wensen en verwachtingen zijn, de arts moet vervolgens inschatten of er aan jouw wensen voldaan kan worden. Het is dus belangrijk dat je jouw arts vertrouwt. Elsie: “Na het intakegesprek had ik meteen een vertrouwd gevoel bij plastisch chirurg Felicia Smits. Haar informatie was duidelijk en verder had ze een fijne uitstraling. Ik vond haar zeker niet hoogmoedig.”

“Ik streef ernaar om voor elke ingreep exact te begrijpen wat de beweegreden is om een ingreep te ondergaan,” zegt Felicia zelf. “Pas dan kan ik bepalen welk eindresultaat het best bij jou past. Ik neem liever extra tijd om van tevoren alles precies met je af te stemmen dan achteraf te moeten uitleggen waarom iets anders is verlopen dan gewenst."

Elsie kon deze aanpak zeker waarderen: “Ik zal drs. Felicia Smits zeker aan anderen adviseren.”

Rustgevende sfeer
De dag van de operatie is altijd spannend. Je weet niet precies wat je kunt verwachten en misschien is het zelfs de eerste keer dat je onder narcose gaat. Dan is het fijn als er goed voor je wordt gezorgd. “Bij Velthuis kliniek was dat goed geregeld. De ontvangst bij de ingang van de OK was bijzonder geruststellend. Op de zaal waar ik preoperatief lag, heerste een rustgevende sfeer. “

Ook na de operatie hebben onze medewerkers alle aandacht voor je: op de uitslaapkamer kun je rustig bijkomen en pas wanneer dat medisch verantwoord is, ga je weer naar huis. “Ik vond het fijn dat er ook aandacht is voor de familie,” vertelt Elsie. “Na de operatie werd direct de contactpersoon gebeld, zodat die weet dat alles goed is gegaan. Ook de nazorg van Velthuis kliniek was goed.”

"Ik had meteen een vertrouwd gevoel bij de plastisch chirurg."

Bel 088 - 7785201