Velthuis Kliniek neemt meerderheidsbelang in Middellaan Kliniek - Velthuis kliniek
28-3-2008

Met vier vestigingen was de Velthuis Kliniek al de grootste aanbieder van cosmetisch chirurgische behandelingen in Nederland. Met ingang van 26 maart 2008 wordt die positie nog eens versterkt: met de nieuwe Velthuis Kliniek in Velp zijn er nu vijf vestigingen, verspreid door het land.

 Gerenommeerde naam
De Middellaan Kliniek in het Gelderse Velp staat al sinds jaar en dag bekend als een gerenommeerde kliniek waar op professionele wijze plastisch en cosmetisch chirurgische ingrepen worden verricht. Met de overname van deze kliniek heeft de Velthuis Kliniek nu een nog betere landelijke dekking. Bovendien biedt de nieuwe vestiging in Velp de mogelijkheid voor cliënten om te overnachten. Dat maakt het mogelijk om ook zeer uitgebreide behandelingen aan te bieden, zoals  buikwandcorrecties en  borstverkleiningen. Daarmee wordt het aanbod aan ingrepen voor cliënten nog completer. Netwerk van klinieken

"We zijn heel blij met deze uitbreiding," stelt Jak Dekker, algemeen directeur van de Velthuis Kliniek. "De Velthuis Kliniek Middellaan betekent voor ons dat we een stap dichter bij ons doel komen: de komende jaren willen we ons netwerk van klinieken nog verder vergroten naar tien vestigingen, verspreid over het land. Met de Middellaan Kliniek als nieuwe loot aan de stam kan de Velthuis Kliniek bovendien ook meer verzekerde zorg bieden."


Vertrouwde gezichten
Wat de dagelijkse leiding betreft zal er in Velp weinig veranderen: plastisch chirurg Reinier van Twisk en vestigingsmanager Karl Lövering blijven de vertrouwde gezichten van de kliniek. Beiden zijn zeer positief over de aansluiting bij de Velthuis Kliniek: "De Velthuis Kliniek is de grootste privékliniek van Nederland. We maken nu deel uit van een organisatie waarin we onze cliënten de allerbeste mogelijkheden kunnen geven. Uitgebreider en completer dan dit wordt in Nederland niet aangeboden."

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten