Modellen gezocht! - Velthuis kliniek
9-9-2009

De Velthuis Kliniek is voortdurend op zoek naar nieuwe behandelmogelijkheden en volgt nieuwe technieken en ontwikkelingen op de voet. Voordat we een nieuwe behandeling ook daadwerkelijk gaan aanbieden, willen we eerst zelf testen hoe goed de resultaten zijn. Daarom zoeken we modellen!

 

Binnenkort gaan we testbehandelingen doen met de fractional laser en de rejuvenation laser voor de volgende aandoeningen:
 

  • porokeratosis (verhoorningsstoornis)
  • dermatosis papulosis nigra (kleine, donkere bultjes bij een getinte huid)
  • diepe acne littekens in het gelaat (echte kleine gaatjes, zogenaamde ice-pick scars)

 
 

Heeft u last van één van deze aandoeningen en wilt u meewerken aan wetenschappelijk onderzoek van de Velthuis Kliniek naar nieuwe behandelmethodes? 
Dan kunt u zich hier aanmelden als model.

 
 

Het betreft geen experimenteel onderzoek; er wordt gebruik gemaakt van bestaande en goedgekeurde methodes, die tot nu toe voornamelijk voor andere huidafwijkingen worden toegepast. Behandeling door onze artsen is gratis (er kunnen geen reiskosten worden gedeclareerd). Een verwijsbrief van uw huisarts of dermatoloog is niet nodig. Er worden foto's gemaakt van uw huid voor en na de behandeling, zodat we het effect van de behandeling kunnen meten. Deze foto's worden niet gepubliceerd, tenzij u hiervoor toestemming geeft.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten