Laura Moojen lanceert Mooj Magazine - Velthuis kliniek
18-1-2016

Plastisch Chirurg Laura Moojen lanceert vandaag de eerste editie van Mooj Magazine. Het digitale magazine staat volledig in het teken van borstvergrotingen. Mooj Magazine is het eerste online informatieve lifestyle magazine op cosmetisch gebied in Nederland. Het magazine zet alle feiten, antwoorden en ervaringen op een rij en wil hiermee vrouwen die een operatie overwegen, voorzien van zoveel mogelijk informatie.

Laura Moojen: “De meeste vrouwen denken lang na en oriënteren zich goed voordat ze het besluit nemen hun borsten te laten vergroten. Met Mooj Magazine is er nu één plek waar je alle antwoorden op jouw vragen kunt vinden. Wat zijn voor andere vrouwen motieven om de knoop door te hakken? Hoe gaat het er aan toe als je in de kliniek bent? Hoe ervaart je partner een borstvergroting? En hoe zit het met de veiligheid van implantaten? Alle mogelijke onderwerpen passeren de revue.”

De juiste bh Behalve interviews met vrouwen die de operatie hebben ondergaan, bevat het magazine belangrijke tips over het kopen van de juiste bh, filmpjes waarin een kijkje achter de schermen wordt geboden en bijvoorbeeld tips over sporten na een borstvergroting.

Het informatieve blad is ontwikkeld door FC Touch en gratis te downloaden in de AppStore en bij Google Play. In de komende edities besteedt het magazine aandacht aan onder andere borstverkleining en ooglidcorrecties.

App Store

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten

Kom naar de beautyavonden!

Of je nu een ooglidcorrectie, borstvergroting, rimpelbehandeling of peeling overweegt of alleen advies wilt, zet nu de eerste stap tijdens onze beautyavonden. Onze specialisten vertellen je graag meer over de verschillende behandelingen. De beautyavonden vinden plaats tussen 26 september en 5 oktober, kom jij ook?