Kies voor de nummer 1 - Velthuis kliniek
11-1-2010

De Consumentenbond doet elk jaar onderzoek naar een specifieke behandeling die in de Nederlandse privéklinieken wordt uitgevoerd. In 2006 was dat de  ooglidcorrectie en in 2007 de rimpelvuller. In 2008 was de  borstvergroting aan de beurt. De Velthuis Kliniek neemt met de vestiging Eindhoven en Enschede een nr.1 positionering in.

 

Aan dit onderzoek hebben 30 klinieken in Nederland hun medewerking verleend. Door middel van het invullen van een vragenlijst kwamen onder meer de zorg rondom de operatie, de verdoving en de behandelingsprocedure nadrukkelijk aan de orde.


Er werd ook zeer kritisch gekeken of de risico's realistisch worden vermeld en of het te verwachten resultaat duidelijk wordt aangegeven.De Velthuis Kliniek met 5 vestigingen in Nederland, de grootste privékliniek van Nederland, is zeer trots op het feit dat de vestiging Eindhoven en Enschede op de eerste plaats zijn geëindigd. Op de voet gevolgd door de vestigingen Hilversum en Rotterdam. 


De vestiging in Velp was ten tijde van het onderzoek nog de Middellaan Kliniek.De Velthuis Kliniek kan nu haar vruchten plukken van het feit dat ze ruim 13 jaar geleden kwaliteit als hoogte prioriteit heeft gesteld. Zo is zij de eerste kliniek die de ISO-certificering wist te behalen en kreeg zij als een van de eerste het ZKN-Keurmerk uitgereikt. De Velthuis Kliniek wil alle cliënten de mogelijkheden bieden zo goed mogelijk geïnformeerd de kliniek te bezoeken. De zeer uitgebreide website en brochure zijn hiervoor de basiselementen. Daarnaast kun je te allen tijde een vraag stellen aan de desbetreffende specialist.


Een special informatiecentrum beantwoordt zeer discreet alle vragen van de cliënten en zijn zelfs s'avonds bereikbaar.
Wanneer de cliënt heeft besloten tot behandeling is een goede zorg voor, tijdens en na de behandeling essentieel.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten