Aandacht voor uw huid na de zomer - Velthuis kliniek
5-8-2010

Jammer maar helaas: de zomer ligt alweer achter ons. Heeft u genoten van de zon? Dan heeft uw huid het waarschijnlijk best zwaar te verduren gehad. Wanneer het bruin weer is vervaagd, zie je pas wat het resultaat is van al die uurtjes in de zon: uw huid kan wat vaal zijn geworden, er kunnen pigmentvlekken zijn bijgekomen of u ontdekt wat nieuwe rimpeltjes… Een bezoek aan een van onze huidtherapeutes is precies wat uw huid op dit moment nodig heeft!

Een stralende huid
Voor een grauwe huid met fijne lijntjes is een oppervlakkige peeling heel geschikt. Zo´n peeling haalt op een veilige en gecontroleerde manier de laag met beschadigde huidcellen weg. Hierdoor komt een frisse, gezonde huid tevoorschijn. Uw huid wordt weer stralend van teint en structuur. Meestal is al na één behandeling duidelijk verschil te zien. Eventueel kunnen we de peeling combineren met de Nd:YAG laser om uw huidstructuur te verbeteren en fijne lijntjes verder te verminderen.
 

Een stevige huid
Onder invloed van zonlicht worden de elastine- en collageenvezels in de diepere huidlagen afgebroken. Resultaat: een huid die minder veerkrachtig is. Is dat bij u het geval, dan kan een behandeling met de Accent Radiofrequency worden toegepast. Dit apparaat verwarmt door middel van onzichtbare straling de dieper gelegen huidlagen waardoor de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd wordt. Daardoor wordt uw huid weer steviger. Wij adviseren vier tot zes behandelingen.
 

Een egale teint
Heeft de zon gezorgd voor ouderdomsvlekken of sproeten? Ook daar is iets aan te doen. De Velthuis Kliniek beschikt over een nieuw type laser: gefractioneerde laser met IPL functie. Deze laser is speciaal ontwikkeld om diverse vormen van pigmentatie te vervagen. De behandeling kan zonder verdoving uitgevoerd worden en is zeer veilig. Voor een optimaal resultaat zijn er meestal vier tot zes behandelingen nodig.
 

Abonnementen
Voor de meeste huidverbeterende behandelingen geldt dat u het beste resultaat bereikt met meerdere behandelingen. Daarom heeft de Velthuis Kliniek aantrekkelijke abonnementen. Daarmee komt een mooie, stralende huid ook voor u binnen handbereik!

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten