Lippen opvullen met een natuurlijk resultaat - Velthuis kliniek

Mooie vollere lippen

Wilt u graag vollere lippen of de vorm van uw lippen verfraaien? Bij Velthuis kliniek kunnen we met een eenvoudige fillerbehandeling uw lippen opvullen en daarmee mooier en voller maken.

Meer informatie over het opvullen van lippen

Voor het opvullen van uw lippen maken wij gebruik van Juvéderm ULTRA SMILE. Dit is een speciaal ontwikkelde filler voor de behandeling van lippen. Het product is namelijk het beste bestand tegen het continu bewegen van de lippen waardoor het resultaat langer mooi blijft.

Wanneer u kiest voor een behandeling met injectables voor mooiere en vollere lippen, is het belangrijk dat u kiest voor een arts die veel ervaring heeft. Het goed en deskundig inspuiten van de lippen vraagt namelijk om een grote dosis inzicht.

De artsen van Velthuis kliniek zijn hiervoor speciaal opgeleid. Ze hebben een bijzonder oog voor verhoudingen en zij weten hoe de verschillende middelen op een subtiele manier kunnen worden toegepast. Belangrijk, want zo krijgt u het meest natuurlijke resultaat.


Foto's voor en na de behandeling(3)

Deze behandeling is uitgevoerd door Maarten Fechner, Plastisch chirurg

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling voor een lipvergroting te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit consult bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met Juvéderm ULTRA SMILE. Ook zal hij vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Hij kan dan aangeven of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg en controles. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de arts als door u wordt ondertekend.

Aan een consult zijn € 50,- consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

Voor de behandeling worden er foto's gemaakt van uw lippen. Bij inspuiting van de lippen met Juvéderm ULTRA SMILE wordt u eerst verdoofd met een crème. Vervolgens wordt de vloeistof met een dunne naald in de huid geïnjecteerd. Juvéderm ULTRA SMILE is uiterst precies te doseren en in principe niet voelbaar.

Een behandeling voor vollere lippen duurt ongeveer vijftien minuten. Om zwelling tegen te gaan zal de verpleegkundige het behandelde gebied koelen. Na de behandeling mag u meteen naar huis.

Na 1 tot 2 uur na de behandeling is de verdoving uitgewerkt. De lippen en de huid rondom de mond kan rood en gezwollen zijn maar dit trekt enkele uren na de behandeling weer weg. De meeste mensen zijn de volgende dag weer toonbaar. In een enkel geval ontstaat er een blauwe plek. Die kunt u gewoon camoufleren. Na een paar dagen is de blauwe plek weer verdwenen.

Het resultaat houdt gemiddeld 12 maanden aan. Na deze maanden is het ingespoten hyaluronzuur door het lichaam opgenomen en kan de inspuiting zonder problemen herhaald worden.

Onze cosmetisch artsen streven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Ze kijken niet alleen naar uw lippen, maar zoeken naar de juiste verhoudingen in het gezicht. Alleen op die manier krijgt u mooiere lippen die bij u passen.

Zoals bij elke inspuiting bestaat het risico van infectie en een allergische reactie. Beide risico's zijn zeer gering (minder dan 0,1%) en veroorzaken geen gevolgen voor het resultaat.

Zijn er medicijnen die ik niet mag nemen?

Wanneer u medicijnen gebruikt moet u dit van tevoren aangeven. Het gebruik van medicijnen is op zich geen contra-indicatie voor een inspuiting met een filler.

Moet ik stoppen met roken?

U hoeft niet te stoppen met roken voor een rimpelbehandeling. Maar het is wel goed om u te realiseren dat roken uw huid snel laat verouderen.

Moet ik een verband dragen?

Een verband is niet nodig, hooguit even een pleister wanneer er een puntbloedinkje ontstaat door het prikken.

Na hoeveel tijd kan ik weer aan het werk?

Je kunt na een fillerbehandeling direct weer aan het werk. Je kunt de behandeling bij wijze van spreken tijdens je lunch ondergaan. De meeste mensen gaan de volgende dag weer werken.

Is de behandeling pijnlijk?

Fillerinjecties worden door sommige mensen als pijnlijk ervaren. Dit geldt overigens alleen voor de inspuiting zelf; kort daarna is de pijn verdwenen. Om het ongemak te verminderen koelen we uw huid voor en direct na de behandeling met coldpacks of ijszakjes.

Hoe word ik verdoofd?

Een verdoving is bij inspuiting met een filler meestal niet nodig. Maar als u wilt kunnen we de huid verdoven met een paar kleine prikjes of een crème.

Wanneer mag ik douchen of in bad?

Dat mag meteen na de behandeling weer.

Welke maatregelen moet ik nemen voor na de behandeling?

Een inspuiting met een filler is weinig belastend; u hoeft dus geen maatregelen te nemen voor de periode na de behandeling. Wel is het fijn om wat ijs in huis te hebben om eventuele bloeduitstortinkjes tegen te gaan. Ook handig: een camouflerende foundation om eventuele blauwe plekjes onzichtbaar te maken.

Waarom kiezen voor Velthuis kliniek

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten
  • De nieuwste behandelmethodes voor het beste resultaat
  • Wij nemen de tijd voor u en luisteren écht

Kosten behandeling vollere lippen

Voor een optimaal resultaat is vaak meer dan één behandeling nodig. Dit kan ongeveer drie weken na de eerste behandeling. Na ongeveer zes maanden is het ingespoten hyaluronzuur opgenomen in het lichaam. De inspuiting kan dan zonder problemen herhaald worden.

Behandeling Prijs
Juvéderm ULTRA SMILE, per 0,55 ml € 300,-

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact op met ons informatiecentrum of maak een afspraak.

Artsen gespecialiseerd in een behandeling voor vollere lippen (8)

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten