Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blog

5 tips voor wanneer je lip fillers overweegt

20 / 11 / 2019

Van popsterren tot influencers en van studiegenootjes tot collega’s; steeds meer mensen gebruiken fillers om hun lippen meer volume te geven. Met als resultaat vollere lippen, een zachtere, vriendelijke uitstraling en een meer zelfverzekerd gevoel. Bij Velthuis voeren we deze behandeling al jarenlang uit en in die tijd hebben we al veel vragen beantwoord, verwachtingen bijgesteld en adviezen gegeven. Wat blijkt; niet iedereen weet vooraf waar ze aan beginnen.

Overweeg je lip fillers?

We hebben niet alleen aandacht voor onze cliënten, maar ook voor de laatste trends en ontwikkelingen. Met deze kennis kunnen we de kwaliteit van onze behandelingen verbeteren en jou beter informeren, zodat jij uiteindelijk een weloverwogen keuze kunt maken. Één van de trends die momenteel erg populair is, is de behandeling met lip fillers. Niet alleen steeds meer mensen willen het, ook steeds meer klinieken bieden het aan. We krijgen helaas met regelmaat vrouwen in onze kliniek die elders een vervelende ervaring hebben gehad. Daarom delen we hieronder vijf tips die we hebben verzameld na gesprekken met deze cliënten. 


1. Doe je research

Wie op maandag voor het eerst denkt aan vollere lippen en op dinsdag al een afspraak in een kliniek gepland heeft, is wat ons betreft iets te voorbarig. Neem de tijd om te onderzoeken, om te twijfelen en om jezelf te overtuigen. Kijk online goed welke specialisten in jouw regio goede reviews en kritieken krijgen en kijk of ze BIG geregistreerd zijn en de titel Cosmetisch arts KNMG dragen. Ontdek wat voor vollere lippen je precies wil en houd rekening met je baan, studie of andere afspraken als je een behandeling gaat inplannen. De behandeling zelf is namelijk snel gedaan, maar hoe reageert je omgeving als je plotseling met veranderde lippen de deur open doet.

2. De ene filler is de andere niet

Zoals bij elk product is er bij fillers veel concurrentie op de markt. En niet elk product doet hetzelfde, reageert hetzelfde in jouw lip of kent een even lange werking. Aan de diverse fillers hangt dus ook een verschillend prijskaartje. Bovendien werkt niet elke kliniek met dezelfde fillers, dus houd bij het kiezen van de juiste kliniek ook in de gaten welke fillers er daar gebruikt worden. Bij Velthuis kliniek werken we alleen met de beste materialen en gebruiken we gerenommeerde fillers van Juvéderm en Radiesse.

3. Doe het rustig aan

Overweeg je om voor het eerst een behandeling met lip fillers te laten doen, houd dan rekening met de hoeveelheid die je laat inbrengen. Je kent de precieze werking nog niet, en wellicht schrik je van jouw té grote lippen als je te veel laat inbrengen. Je kunt beter rustig aan beginnen, kijken wat voor effect dat heeft en eventueel daarna nog wat extra toevoegen. Onze cosmetisch artsen zullen je hierbij altijd vooraf een advies geven dat past bij jouw gezichtsvorm en contouren.

4. Het is niet voor eeuwig

Een jongere uitstraling en meer volume in je lippen. Over het resultaat van een goede behandeling met lip fillers hoeven we jou misschien niets meer te vertellen. Realiseer je daarbij dat zo’n behandeling niet voor eeuwig zichtbaar blijft. De fillers zullen langzaam ‘oplossen’ en na 9 tot 12 maanden zijn je lippen weer hetzelfde als vóór de behandeling. Wil je dat? Ben je bereid om daarna nogmaals een behandeling te doen? Dit soort vragen zijn belangrijk om jezelf te stellen, zodat je weet waar je aan begint. Lees de ervaring van Danique om alvast een idee te krijgen.


5. Ken de risico’s

De behandeling is niet heel pijnlijk en we zorgen dat we jou vakkundig en professioneel helpen. Dat wil niet zeggen dat er, zoals bij veel behandelingen, altijd risico’s aan verbonden zijn. Het is goed om vooraf te beseffen dat er ene kleine kans is op zwellingen, tijdelijke blauwe plekken of een allergische reactie.

Ben je overtuigd van het feit dat vollere lippen bij jou passen en wil je een afspraak voor een behandeling maken? We kijken samen met jou naar de beste oplossing om jouw lippen mooier -en jou gelukkiger- te maken.

 

Altijd volledig op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor info, acties en kortingen!

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201