Boek online je consultafspraak     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blog

Lippen om van te houden

Door Lylian Logtenberg - 01 / 11 / 2021

Een lipfiller behandeling is onder twintigers en dertigers vaak niet echt iets ongewoons, omdat deze generatie er veel mee in aanraking komt. De meesten kennen wel iemand die lipfillers heeft en daarnaast zijn er veel voorbeelden te vinden op social media. In de kliniek zien we dan ook regelmatig deze jongere generatie met vraag naar vollere lippen door middel van lipfillers. Bij deze leeftijdsgroep spelen volumeverlies van de lippen en rokerslijntjes nog geen rol, iets wat later wel meespeelt. Het gaat voornamelijk om het niet mooi vinden van de eigen smallere lippen.

Natuurlijk resultaat

Hoewel we binnen Velthuis kliniek altijd streven naar een subtiel en natuurlijk resultaat en wij de lippen nooit te groot maken, is toch een deel van de cliënten bang voor een duckface. Het is jammer dat het beeld van lipfillers voor velen ‘verpest’ is door de slechte voorbeelden om ons heen, want lipfillers kunnen juist heel mooi zijn. Lippen zijn een belangrijk onderdeel in het gezicht en kunnen veel kunnen doen voor het profiel van iemands gezicht en ook voor de uitstraling.

Holistische aanpak

Tegenwoordig werken de cosmetisch artsen bij Velthuis kliniek veelal volgens een holistische aanpak; dat betekent dat we naar het gehele gezicht kijken. Wij geven dan ook een algemeen advies met een bijpassend behandelplan met fillers. De reden waarom we een holistische approach doen is omdat de resultaten gewoonweg beter zijn en daardoor de cliënten ook meer tevreden. Het gezicht en dan voornamelijk de verhoudingen in het gezicht moeten kloppen anders oogt het gezicht uit balans. Voor het mooiste resultaat behandel je dus op verschillende plekken in het gezicht, waarbij we de lippen indien nodig ook meenemen.

Verschillende soorten lipfillers

Er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat je de lippen kunt vergroten zonder dat het teveel wordt. Zo bepaalt het product dat je gebruikt, de techniek van de arts, maar met name ook van de hoeveelheid die gebruikt wordt hoe de lippen er uit gaan zien. Wanneer je een lipbehandeling door een goede arts laat doen, kunnen lipfillers een hele mooie aanvulling zijn op het uiteindelijke resultaat.

Je kunt de lippen behandelen door de lippen zelf meer volume te geven, door alleen de lippenrand te vullen en deze daardoor te benadrukken, maar ook door de lijnen rondom de lippen (de zogenaamde rokerslijntjes/ liplijntjes) op te vullen en te verzachten. Voor deze verschillende behandelingen heeft het merk Juvéderm ook verschillende type fillers zoals Juvéderm Volift, Juvéderm volift retouch, Juvéderm volbella en Juvéderm smile. Welke filler het beste bij jou past wordt door de arts bepaald, uiteraard afhankelijk van je wensen. Doordat de fillers bestaan uit hyaluronzuur wat vocht aantrekt, worden de lippen ook nog eens extra gehydrateerd, hoe fijn is dat! Zeker tijdens de wintermaanden is dit een mooie bijkomstigheid.

Ben je benieuwd naar wat mogelijk is om vollere lippen te krijgen op een subtiele manier? Boek dan een vrijblijvend consult bij een van onze cosmetische artsen in, wij helpen je graag verder.

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201