Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blog

Dit adviseren cosmetisch artsen bij lipfillers

04 / 01 / 2022

Lipfillers zijn nog steeds ongekend populair bij jong en oud in Nederland. Iedereen heeft een eigen reden om hiervoor te kiezen. Van meer zelfvertrouwen of een vriendelijkere uitstraling tot een mond die beter past bij je gezicht of een fotogeniekere uitstraling. Bij Velthuis kliniek vinden we het belangrijk dat mensen weten waarom ze een lipfiller-behandeling overwegen. Zo kunnen wij je helpen met het oplossen van jouw ‘probleem’ op een wijze die het best bij je past.

Eerste consult

Een goed gesprek gaat daarom altijd vooraf aan een behandeling. In dat gesprek luisteren we aandachtig naar jouw wensen, maar we verwachten ook dat je aandacht hebt voor ons verhaal. Onze specialisten voeren al jarenlang lipfiller-behandelingen uit en weten daarom exact wat de ideale behandeling is in jouw persoonlijke situatie. We vroegen vier van onze cosmetisch artsen op de man (en vrouw) af welke adviezen zij nou regelmatig meegeven aan cliënten die bij hen op gesprek komen. En dit zijn de antwoorden:

Lylian Logtenberg – “Kies voor kwaliteit”

Cosmetisch arts Lylian Logtenberg is al jarenlang werkzaam bij Velthuis kliniek. Ze ziet ook regelmatig cliënten die eerst elders zijn geweest en daar een mindere ervaring hebben gehad. “Het prijskaartje is uiteraard iets wat je meeneemt in je overweging, maar het allerbelangrijkst is dat je kiest voor kwaliteit. Zowel van product als behandelaar. Daarmee voorkom je problemen achteraf, en je hebt bovendien langer en meer plezier van je lipfillers. Twijfel je? Stel dan altijd je vragen vooraf, en deel je twijfels. Als de arts ze niet kan wegnemen, dan zijn je twijfels misschien wel gegrond.” 

Marianne Stenstra – “Geef jezelf de tijd”

“Een lipfiller behandeling is geen impulsaankoop.” Aldus Marianne Stenstra, cosmetisch arts bij Velthuis kliniek. “Geef jezelf de tijd in elke fase van de behandeling. Dat begint al vooraf. Denk goed na over wat je wil, en óf je het echt wil. Neem de tijd om uit te zoeken welk product en welke kliniek het beste bij jou past. Ga op gesprek. En neem de tijd ook na de behandeling. Het duurt tot 48 uur voordat de zwelling verdwenen is. Trek geen overhaaste conclusies tot die tijd. Wacht ook twee weken met intense zon op je huid, en laat je lippen rustig herstellen na de behandeling. De lipfillers zijn dan het langst effectief.”

Jelle Claassen – “Houd het natuurlijk”

Jelle Claassen is ook als cosmetisch arts verbonden aan Velthuis kliniek. Zijn advies gaat over het volume dat je zou moeten willen bereiken met je lippen: “Houd het natuurlijk. Kies voor een volume dat past bij jouw unieke gezicht, zodat je zelf en jouw omgeving denken dat je lippen na de behandeling veel meer passen bij jou. Ik zal je hierin ook eerlijk adviseren en de behandeling zelfs ontraden als ik er niet achter sta. Wellicht is er dan een andere behandeling die beter is voor je.”

Lizenka Adriaanse – “Doe het echt voor jezelf”

Lizenka Adriaanse ziet als cosmetisch arts bij Velthuis kliniek vele cliënten die lipfillers overwegen. “Het is volkomen begrijpelijk dat jij je spiegelt aan je omgeving, aan influencers of fashion celebrities. Maar het voornaamst is: jij bent jij. En jouw keuzes maak je voor jezelf. Niet voor anderen. Dus kijk jezelf goed aan in de spiegel en vraag jezelf af waarom jij de lipfillers wil. Dit is ook een vraag die wíj je gaan stellen. Want pas wanneer ik jouw motieven goed begrijp, kan ik je goed adviseren en helpen.”

 

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201