Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Carlo Welters

Plastisch chirurg

BIG registratienummer: 59042186601 Behandelingen:
Vestiging:

Specialisatie is het sleutelwoord, voor alle partijen. Daar is drs. Carlo Welters het volkomen mee eens.

“Velthuis kliniek is volledig gericht op esthetische chirurgie. We doen hier niks anders. Hierdoor ben ik beter in staat om samen met jou te streven naar een optimaal resultaat. Een resultaat dat past bij jouw wensen en verwachtingen.

Mijn specialisatie is aangezichtschirurgie en dan met name neuschirurgie. Ik houd van de specifieke complexiteit en vaardigheid die een operatie aan de neus nodig heeft. De neus is maar een klein onderdeel van ons lichaam maar erg zichtbaar en lastig te verbergen als je er niet blij mee bent. Naast neuscorrecties ben ik ook gespecialiseerd in borstchirurgie en in buikwandcorrecties.

Ik streef ernaar om zo goed mogelijk te zijn in mijn vakgebied. Dit zorgt er voor dat ik jou zo goed mogelijk kan helpen. Natuurlijk heeft elke behandeling zijn beperkingen maar ik vind het belangrijk om samen te overleggen over de mogelijkheden en samen te streven naar het maximaal mogelijk haalbare resultaat.”

Na de opleiding geneeskunde te hebben afgerond, mag drs. Carlo Welters (1967) zich sinds 2005 officieel plastisch chirurg noemen. Tijdens en na zijn studie is hij actief betrokken in deze branche, ook in bestuurlijke functies.

"Ik houd van de specifieke complexiteit en vaardigheid die een operatie aan de neus nodig heeft."

Een ontmoeting in de OK met plastisch chirurg Carlo Welters

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201