Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Carlijn Schipper

Plastisch chirurg

BIG registratienummer: 79912504001 Behandelingen:
Vestiging:

Voor Carlijn Schipper is plastische chirurgie het mooiste vak dat er is, in al haar diversiteit.

"Het leveren van zorg op maat is een belangrijke drijfveer voor mij persoonlijk. Werken bij Velthuis kliniek biedt mij de mogelijkheid om invulling te geven aan deze persoonlijke ambitie. Daarnaast is de sfeer bij Velthuis kliniek heel goed en is er een sterk teamgevoel, wat het werken ook heel prettig maakt.

Voor mij is plastische chirurgie het mooiste vak dat er is, in al haar diversiteit. Juist de breedte van het vak heeft me altijd aangetrokken; van jong tot oud, man en vrouw, van reconstructies tot esthetisch. Het doel blijft hetzelfde: weer opbouwen en je meer jezelf laten zijn. Hoe mooi is het als je iemand kan helpen zich letterlijk en figuurlijk lekkerder in zijn of haar vel te laten zitten? Het is een positief en opbouwend vak, waarbij je samen kijkt naar de wensen en mogelijkheden. Er is niets mooier dan een tevreden cliënt en dokter.

Ik streef altijd naar perfectie, maar helaas is dat niet altijd haalbaar. Ik kijk naar wat de wensen en de mogelijkheden zijn en probeer daar een zo goed mogelijk resultaat mee te behalen. Het belangrijkste is dat vooral de cliënt tevreden is, en ik daarnaast ook. Door van tevoren goed de opties te bespreken en aan te geven wat er wel en niet mogelijk is, denk ik dat we samen veel kunnen bereiken.

Een paar maanden geleden ontving ik een mail van een dankbare patiënt. Hij was met de racefiets gevallen en had onder andere een wond boven zijn wenkbrauw die behoorlijk ver doorliep. Ik heb hem toen behandeld voor deze wond.
Hij stuurde de mail omdat hij blij was dat hij toen zo rustig en adequaat behandeld is. Van het litteken was vrijwel niets meer te zien. Inmiddels was het ongeval 9 jaar geleden gebeurd, maar ik kon me hem nog herinneren en wat me ontroerde was dat, na al deze tijd, ik een positieve herinnering heb gebracht in een tijd van stress. Ik hoop die positieve wending altijd voor iemand te kunnen geven."

Drs. Carlijn Schipper volgde de opleiding Geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en rondde haar studie af in Eindhoven met specialisatie Plastische Chirurgie.

"Voor mij is plastische chirurgie het mooiste vak dat er is, in al haar diversiteit."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201