Profiteer nu van onze fijne zomeractie 

Lees meer
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De boven- en onderooglidcorrectie van Juliette

Bovenooglidcorrectie, Onderooglidcorrectie behandeld door Drs. Hanneke Tielemans

Juliette wilde graag van haar wallen af. Plastisch chirurg Hanneke Tielemans adviseerde om tegelijk ook haar bovenoogleden te liften.

Juliette: “In eerste instantie ging ik naar plastisch chirurg Hanneke Tielemans omdat ik behoorlijke vetwallen onder mijn ogen had. Door die wallen zag ik er altijd vermoeid uit. Mensen vroegen me: heb je wel goed geslapen? En voor ik ’s ochtends de deur uitging, was ik altijd druk bezig met camoufleren. Zulke wallen krijg je niet weg met crèmepjes en goed slapen, die kun je alleen operatief laten verwijderen.”

Boven- en onderooglidcorrectie
“Tijdens het consult heeft dokter Tielemans uitgelegd wat ze kon doen. Het zou nooit helemaal strak worden bij mijn ogen, een paar rimpeltjes zou je altijd blijven zien. Daar was ze heel eerlijk over. Ze adviseerde wel om tegelijk ook de bovenoogleden te doen. Dat zou de ingreep iets makkelijker maken en mijn hele oogopslag frisser en jonger. Daar heb ik over nagedacht, qua kosten scheelde het niet veel. Uiteindelijk koos ik ervoor om zowel een boven- als onderooglidcorrectie te laten doen.”

Ooglidcorrectie onder narcose
“De ingreep zelf vond ik erg meevallen. Er werd aangeraden om het onder narcose te laten doen, ook omdat die ingreep wat langer duurt. Ik vond dat persoonlijk heel relaxed, ik heb ook geen last gehad van de narcose. Pijn heb ik heel weinig gehad, ik hoefde veel minder medicatie te nemen dan werd voorgeschreven. Je bent wel druk met die diepvrieserwten in het begin. Door de zwelling zag ik er de eerste week niet uit, maar daarna werd het echt beter. De hechtingen zagen er ook netjes uit. De eerste maanden zag ik zelf nog die hoekjes van de littekens aan de zijkant van mijn ogen, je kon zien dat er ‘iets’ was gebeurd. Na twee, drie maanden trok dat helemaal weg.”

Blij de deur uit
“Ik ben heel erg blij met het resultaat. Ik sta ’s ochtends op, doe in een paar minuten mijn make-up en ga blij de deur uit. Mijn hele oogopslag is anders, ik zie er een stuk frisser uit. Ik krijg regelmatig complimenten, mensen zeggen nu: wat zie je er goed uit!
Dat onzekere wat ik vroeger had, dat heb ik niet meer. Dat is echt heel fijn.”

"Nu zeggen mensen: wat zie je er goed uit!"

Bel 088 - 7785201