Profiteer nu van onze fijne zomeractie 

Lees meer
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De ooglidcorrectie van Els

Ooglidcorrectie behandeld door Drs. Felicia Smits

Een arts waarbij je je écht fijn voelt, dat was voor Els belangrijk. Over Felicia Smits is ze dan ook vol lof: ‘Wat een geweldige vrouw!’

Els (66): “Mijn ogen waren eigenlijk te klein om op te maken. En mijn oogleden waren zo zwaar dat ik om elf uur ’s ochtends al vermoeid was. Het ging gewoon niet meer. Een oud-collega van me had haar oogleden al laten corrigeren bij Velthuis kliniek, met een prachtig resultaat. Dus heb ik gebeld om een afspraak te maken. Op de website had ik al zitten kijken naar de foto’s van de plastisch chirurgen en die van Felicia Smits sprak me direct aan. Wat een leuke vrouw! Toen ik op consult kwam, ging de deur open en ja hoor: daar kwam de knappe dokter binnen.

Ik was best een beetje zenuwachtig voor dat consult, ondanks dat je weet dat er niks gaat gebeuren. Maar het verliep allemaal heel ontspannen. Felicia is een blije, vriendelijke dokter, ik vind haar geweldig. Ze luisterde goed en had alle aandacht voor me. Ik was blij dat zij de ooglidcorrectie zou gaan doen.

De ingreep verliep goed. Terwijl ze bezig was hebben we lekker gekletst, het was een gezellig half uurtje. Het is nog een wonder dat ik mijn ogen dicht heb gehouden…  Ik ben een patiënt die exact doet wat de dokter zegt, dus thuis had ik de doperwtjes al in de vriezer liggen. Ik heb de kookwekker gezet en elk uur hup, even die doperwtjes op mijn ogen gehad. Het resultaat was ernaar: ik ben helemaal niet blauw geweest en heb nauwelijks last gehad van zwelling. Na een paar dagen kon ik alweer met een zonnebril op boodschappen gaan doen.

Mijn ogen zijn prachtig geworden. Ik heb een goeie, open blik gekregen, daar deed ik het voor. Ik kan me nu heel mooi opmaken met oogschaduw en weer tot drie uur ’s nachts doorgaan. Ik ben een blij mens en voel me heerlijk. Ik kan iedereen aanraden om naar Felicia te gaan. Zij is echt geweldig. Ik straal en heb heerlijke open kijkers, dat is zo fijn!”

 

"Ik heb weer heerlijke open kijkers, dat is zo fijn"

Bel 088 - 7785201