Boek je consultafspraak online   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De ooglidcorrectie van Marleen

Ooglidcorrectie behandeld door

Marleen liet haar oogleden liften bij drs. Erik Laban. “Achteraf was het een ingreep van niks”.

Marleen (41): “Ik ben nog vrij jong voor een ooglidcorrectie, maar hangende oogleden zitten bij ons in de familie. Ik merkte dat ik op foto’s steeds mijn best deed om mijn ogen open te houden. En vriendinnen zeiden steeds vaker: wat zie je er moe uit. Je hoort wel vaker dat mensen een ooglidcorrectie laten doen, je bent geen uitzondering als je dat wilt. Maar omdat het om je gezicht gaat, vond ik het toch spannend. Ik wilde het wel in een goede kliniek laten doen. Ik was al eerder door drs. Erik Laban behandeld, vandaar dat ik een afspraak bij hem heb gemaakt.

Tijdens het gesprek legde hij heel duidelijk uit wat de ingreep inhoudt. Er stond ook een filmpje op de website, ik vond het heel prettig om dat van tevoren gezien te hebben. Op de dag van de operatie ben ik met mijn moeder naar de kliniek gegaan. Ik ben heel prettig geholpen. Tijdens de operatie vroeg ik aan de arts: bent u al begonnen? Toen bleek hij al bijna klaar te zijn met een oog. Omdat ik arnica druppels heb genomen had ik nauwelijks last van zwelling of blauwe plekken. Ook heb ik keurig gekoeld met doperwtjes uit de vriezer. Het zag er direct al heel mooi uit.

Achteraf was het een ingreep van niks. Ik ben heel blij met het resultaat. En ik heb de ingreep volledig vergoed gekregen door de zorgverzekeraar. Ik heb gemerkt dat huisartsen daar weinig verstand van hebben, die gaan ervan uit dat je het altijd zelf moet betalen. Maar tijdens het consult zag drs. Laban meteen dat de verslapping al zoveel procent was dat ik in aanmerking kwam.

Ik had vroeger altijd vermoeide ogen, daar ben ik nu vanaf. En wat ook prettig is: ik kan weer oogschaduw opdoen die je ziet.”

"Ik had vroeger altijd vermoeide ogen, daar ben ik nu vanaf."

Bel 088 - 7785201