Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstvergroting van Noa

Borstvergroting behandeld door Dr. Tim Nijhuis

Noa’s borsten waren niet alleen klein, maar ook ongelijk. Drs. Felicia Smits loste dit probleem voor haar op.

Velthuis kliniek: een wereld van verschil
Noa: “Ik ben best veel afgevallen en daardoor was het volume in mijn borsten ook weg. Eén borst was helemaal plat, de andere had een A-cup. Omdat ik er best mee zat, heb ik het met mijn ouders over een borstvergroting gehad. Ik ben eerst op consult geweest bij een andere kliniek, maar daar voelde ik me niet echt op mijn gemak. Toen ben ik naar Velthuis kliniek gegaan en dat was een wereld van verschil: omdat iedereen zo aardig was en je helemaal geruststelt. En dat ze eigenlijk ook je wens waarmaken.

Vertrouwen dat het goed zou komen
Plastisch chirurg Felicia Smits was heel aardig. Ze vroeg me wat ik wilde. Ik zei: dat mijn borsten weer gelijk zijn. Dat kan natuurlijk nooit 100% maar ik wilde graag dat het niet meer zou opvallen. En ik wilde natuurlijk ook graag een grotere maat. We zijn toen gaan passen en samen kwamen we erachter wat de goede maat was. Felicia was zelfs onder de indruk van hoe mooi het stond, dat was heel fijn. Het gaf mij vertrouwen dat het goed zou komen.

Een paar dagen voor de operatie kreeg ik een mailtje van Felicia: ze wilde graag toch een maatje groter gaan, omdat de kans dan groter was dat mijn borsten gelijk zouden worden. Ik vond het fijn dat ze dagen voor de operatie al zo met mij bezig was, dat ze erover na had gedacht. Dat gaf mij nog meer vertrouwen.

De pijn viel me
Ik was nog nooit geopereerd dus ik vond de dag van de operatie heel spannend. Maar iedereen was superaardig. Ze vertelden precies wat ze gingen doen en bleven steeds tegen me praten, dat was echt heel fijn. De narcose vond ik het allerspannendst maar terwijl ze het narcosemiddel inspoten vroegen ze me dingen over mijn paarden en zo gleed ik vanzelf weg. Ik ben er goed ingegaan en kwam er ook weer heel goed uit, ik ben ook niet misselijk geweest. Ik had verwacht dat ik die eerste dagen huilend op de bank zou liggen van de pijn, maar dat viel mee. Je voelt wel dat er iets gebeurd is, maar het is niet ondraaglijk. Het lijkt op spierpijn, alsof je je borstspieren te zwaar getraind hebt.

Nog mooier dan verwacht
Bij de eindcontrole in juni was Felicia heel nieuwsgierig. Toen ik het liet zien zei ze: wow, wat mooi! Ze vroeg of ik al bikini’s had gescoord en was er zo enthousiast over. Dat vond ik leuk. Ik ben zelf namelijk ook heel blij en tevreden, het is nog mooier geworden dan ik had verwacht. Vroeger droeg ik heel veel vulling, nu loop ik gewoon in een T-shirtje. Als ik mezelf in de spiegel zie, denk ik: eindelijk. Die ongelijkheid is weg en dat geeft toch een stukje zelfverzekerdheid.”

"Die ongelijkheid is weg en dat geeft toch meer zelfvertrouwen."

Bel 088 - 7785201