Gratis consultafspraak injectables   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstvergroting van Daisy

Borstvergroting behandeld door Drs. Felicia Smits

Jarenlang liep Daisy rond met een droom: grotere borsten. Drs. Felicia Smits gaf haar een mooie C-cup en daar ze is ontzettend blij mee.

Daisy (32): “Die borstvergroting wilde ik al sinds ik 19 was. Ik was uitgegroeid en dacht: is dit het? Ik heb jaren met het idee rondgelopen, naar klinieken gekeken en plastisch chirurgen gevolgd op social media, maar ik durfde nooit de stap te zetten.

De eerste keer dat ik bij plastisch chirurg Felicia Smits kwam, was in het ziekenhuis voor een oorcorrectie. Dat voelde gelijk heel vertrouwd. Felicia voelt je goed aan en geeft haar eerlijke mening, dat vind ik prettig. Toen dacht ik: als ik ooit een borstvergroting laat doen, dan wil ik terug naar haar.

Ik heb er heel lang over nagedacht, maar uiteindelijk heb ik een afspraak gemaakt bij Velthuis kliniek waar Felicia inmiddels werkte. Ze kende mij nog, dat was leuk. Ze begreep meteen wat ik wilde en heeft me goed advies gegeven. Omdat ik best veel voorwerk had gedaan kon ik in het gesprek echt meepraten. Ik wist wat ik wilde en zij beaamde dat: ronde implantaten zouden het mooiste zijn. Binnen drie weken kon ik al geopereerd worden. Ik was zo blij toen ik de deur uit stapte!

Voor de operatie was ik niet bang, ik vond het juist fantastisch. Het voelde met Felicia zo goed, ik vertrouwde haar dus het zou gewoon goed komen. De ingreep is me heel erg meegevallen. Natuurlijk je hebt pijntjes die eerste week, maar de tweede week ging het al wat beter. Alleen opstaan uit bed was een ramp maar dat was het enige. Ik was er vrij snel weer bovenop.

Nu denk ik: ik had het veel eerder moeten doen. Het is nog mooier geworden dan ik had gehoopt. Ik ben van een cup A naar een cup C gegaan. Het grootste verschil? Ik heb meer zelfvertrouwen. Ik kan nu een normale bikini aan en zonder beha in jurkje of shirtje, zo fijn dat je je daar niet druk over hoeft te maken. Ik heb ook best wel heupen en die kleine borsten pasten niet bij mijn lichaam. Dit past wel. Ik ben er ontzettend blij mee: dit is altijd mijn droom geweest.”

"Nu denk ik: ik had het veel eerder moeten doen."

Bel 088 - 7785201