Boek online je consultafspraak     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstvergroting van Mariola

Borstvergroting behandeld door Dr. Laura Zaal

Zelfs met een push-up beha kon Mariola niks meer van haar borsten maken. Tijd voor een borstvergroting, vond ze. Ze werd geholpen door dr. Laura Zaal.

Mariola (27): “Vroeger had ik een D-cup van mezelf. Maar toen ik 19 was ben ik veel gaan sporten en gezonder gaan eten. Ik viel af en merkte dat ook het volume van mijn borsten minder werd. Ik heb in de jaren erna twee kinderen gekregen die ik allebei borstvoeding heb gegeven. Ik merkte dat het volume daarna helemaal weg was. Zelfs met een push-up beha kon ik er niks meer van maken. Ik vind borsten misschien wel het vrouwelijkste onderdeel van het vrouwelijk lichaam en dat die van mij verdwenen waren vond ik heel vervelend.
Ik kende andere vrouwen in mijn omgeving die een borstvergroting hadden gedaan en zij raadden me aan om naar dr. Laura Zaal te gaan. Zij schijnt een van de beste in Nederland te zijn als het gaat om borstvergrotingen. Ik heb dus een intake aangevraagd en kon direct bij haar terecht.
Tijdens het consult moest ik mij uitkleden en zei ze: je hebt een perfecte basis, het is mooi als we daar het volume weer in kunnen terugbrengen. De eerste pasprothese die ik probeerde was vrij klein, die maakte te weinig verschil, de tweede vond ik net te groot. Dr. Zaal heeft toen op haar iPad een maat ertussenin laten zien en dat was precies wat ik wilde.

Ik heb er niet meer over na hoeven denken en gelijk de operatie gepland. Ik was nog nooit onder narcose geweest dus dat was een nieuwe, bijzondere ervaring. Het ging allemaal prima. Ik werd vrij snel wakker en mocht ook snel weer naar huis.

Vooraf was ik gekoppeld aan een fysiotherapeute, waar ik oefeningen van had gekregen om twee weken voor de ingreep uit te voeren. Dit was om bepaalde spieren op te rekken. Ook mocht ik die weken voor de operatie mijn bovenlichaam niet meer trainen. Na de ingreep heb ik ook weer oefeningen gedaan, dat ging goed. De eerste dagen na de operatie waren best pijnlijk maar het ging vrij snel weer beter. Na vijf dagen zou je zonder pijnstillers kunnen was mij verteld, en dat klopte ook.

Inmiddels is het acht maanden geleden en ben ik heel blij met het resultaat. Ik hoef mij niet meer druk te maken over hoe mijn borsten eruitzien, het volume van vroeger is weer terug. Ik durf nu bijvoorbeeld ook badpakken te dragen. Mijn rechtertepel is wel nog wat gevoelig. Ik hoop dat dit op den duur weer normaal wordt. Achteraf schaam ik mij ervoor dat ik al die tijd heb rondgelopen met die lege theezakjes. Het is nu zóveel mooier.”

"Na de borstvoeding was het volume in mijn borsten verdwenen."

Bel 088 - 7785201