Dr. Laura Zaal, plastisch chirurg - Velthuis kliniek
doctor-picture

Dr. Laura Zaal

Plastisch chirurg. Gespecialiseerd in: Borstcorrecties

Werkzaam op locatie:

Hilversum/Amsterdam

BIG registratienummer:

69051618001

Dr. Laura Zaal studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1999 behaalde ze cum laude haar artsenbul, en in 2007 voltooide ze haar opleiding tot plastisch chirurg aan de Isala Klinieken in Zwolle. Dr. Zaal is in 2009 gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam met het onderwerp aangeboren moedervlekken. 

Dr. Laura Zaal werkte als plastisch chirurg in het Academisch Centrum Utrecht. Sinds 2008 is ze werkzaam in Velthuis kliniek Hilversum. "Velthuis kliniek staat garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Deze twee ingrediënten zijn voor mij essentieel. Ik vind het belangrijk om elke cliënt persoonlijke aandacht te geven en goed en realistisch voor te lichten.

Mooj Magazine
Dit digitale magazine staat volledig in het teken van borstvergrotingen. Mooj Magazine is het eerste online informatieve lifestyle magazine op cosmetisch gebied in Nederland. Het magazine zet alle feiten, antwoorden en ervaringen op een rij en wil hiermee vrouwen die een operatie overwegen, voorzien van zoveel mogelijk informatie. Het informatieve blad is ontwikkeld door FC Touch en gratis te downloaden in de AppStore en bij Google Play

Dr. Zaal (secretaris van NVEPC en lid van NVPC) heeft diverse stages en internationale cursussen gevolgd, en zich zo toegelegd op twee speciale aandachtsgebieden: borstchirurgie en aangezichtschirurgie. Specialisaties die om een grote mate van inlevingsvermogen vragen: "Cliënten die een cosmetische ingreep laten doen aan hun borsten of gezicht denken daar heel goed over na. Ik vind het een uitdaging om aan hun wensen te voldoen en een zo natuurlijk mogelijk resultaat na te streven".

Samen met twee fysiotherapeuten is Dr. Zaal gestart met een uniek herstelprogramma na een dual plane borstvergroting. De resultaten zijn inmiddels bekend en bijzonder goed te noemen: vrouwen hebben veel minder pijn na de ingreep, ze herstellen veel sneller en de borsten voelen veel soepeler aan. Enorm veel pluspunten dus!

Dr. Laura Zaal heeft een eigen website: http://www.laurazaal.nl/.

Nieuw 3D simulatie en VR bril
Een borstvergroting is dè cosmetische ingreep met de hoogste tevredenheid. Verwachtingen en wensen spelen hierbij een grote rol en verschillen per persoon. Een persoonlijk advies en maatwerk zijn hierbij essentieel. Dat maakt een borstconsult ook altijd zo bijzonder. Door goed te luisteren naar iemands wensen, precies de maten in te meten en uitgebreid te passen met pasvolumes kunnen wij een ‘perfect fit’ advies geven met de gewenste look van de borsten. Door de 3D simulatie kunnen we nu ook goed weergeven hoe de vergrote borsten er bloot uit komen te zien.

De procedure is simpel; ik film de borsten rondom met een iPad die uitgerust is met een ingenieuze dubbele lens. Na een paar minuten heeft het softwareprogramma een driedimensionale versie van mijn torso gemaakt. En na het invoeren van de gewenste grootte en vorm prothese, verschijnen de gesimuleerde vergrote borsten op het scherm in bewegende beelden en kunnen vergeleken worden met de huidige situatie.

Wij blijven de 3D simulatie als een mooie toevoeging zien, maar niet als een vervanging van ons persoonlijk gesprek en advies. Wij blijven tijd en aandacht schenken aan uw verhaal, wensen en lekker uitgebreid passen met de pasvolumes. Je moet ook een gevoel krijgen bij ons, de kliniek maar ook hoe zie ik er in kleding uit en verschillende shirtjes passen. Hoe je vergrote borsten er dan bloot uit zien, is echt een hele mooie toevoeging. We kunnen ook mooi naast elkaar zetten hoe iets meer of iets minder er dan uit zou komen te zien, of asymmetrie laten zien. Al die beelden kun je ook laten bewegen.

Binnenkort kunnen we zelfs met een speciale bril laten zien hoe je vergrote borsten er van bovenaf uit zien. Het is toch heel anders als je je borsten in de spiegel ziet of je bekijkt jezelf van bovenaf. Ook weer een hele leuke en inzichtelijke toevoeging.

We zien je graag op ons persoonlijk 3D consult in Hilversum.

Lees meer over Dr. Laura Zaal

Video's

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten