Grove huidstructuur behandelingen

Grove huidstructuur

Een grovere huidstructuur herkent u aan:

 • fijne lijntjes
 • grotere poriën
 • acnelittekentjes
 • een grauwe of vale huid
 • een verminderde elasticiteit van de huid

Behandeling van een grove huidstructuur

Om uw huidstructuur te verfijnen beschikt Velthuis kliniek over verschillende behandelmogelijkheden:

 • Door middel van een oppervlakkige peeling kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier de laag met de beschadigde huidcellen verwijderen. Hierdoor wordt de 'gezonde huid' weer zichtbaar en kan uw huid weer stralen.
 • De  TCA peeling is een intensievere peeling om oppervlakkige rimpels te verzachten en verkleuringen van de huid te laten verdwijnen. Een TCA peeling van het gezicht geeft een sterk verfrissend effect.
 • Laser rejuvenation is bedoeld voor mensen met een matige tot aanzienlijke huidveroudering, die zich uit in fijne en grove rimpels, een grove huidstructuur, een vale huidskleur en gebrek aan veerkracht. Deze behandeling verbetert de huidstructuur en geeft nieuwe veerkracht.
 • Laser resurfacing met de CO2 laser laat de lijntjes en rimpeltjes in de gezichtshuid verdwijnen. Deze techniek is intensiever dan laser rejuvenation, maar geeft wel een mooi gladde en strakke huid. De methode wordt al vanaf 1994 toegepast.
Voorafgaand aan de behandelingen zal de huidtherapeut een digitale huidscan uitvoeren. Met behulp van deze scan wordt de conditie van de huid in beeld gebracht. De digitale foto’s kunnen per mail naar u toegestuurd worden. 

huidscan-nieuw

 

huidscan-fotos

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de huidtherapeute als door u wordt ondertekend.

Aan een consult zonder digitale huidscan zijn € 30,- consultkosten verbonden, aan een consult met digitale huidscan € 50,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

Waarom kiezen voor Velthuis kliniek?

 • Zeer ervaren en deskundige specialisten
 • De nieuwste behandelmethodes voor het beste resultaat
 • Wij nemen de tijd voor u en luisteren écht

Kosten

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de gekozen behandelmethode. Voorafgaand aan de behandelingen zal de huidtherapeut een digitale huidscan uitvoeren. Met behulp van deze scan wordt de conditie van de huid in beeld gebracht. Op basis hiervan wordt gekeken wat de beste behandeling is. 

De kosten van het consult worden in mindering gebracht op de behandelprijs.

Behandeling Prijs
Consult zonder digitale huidscan € 30,-
Consult met digitale huidscan € 50,-

Wilt u een afspraak maken of meer informatie>

Neem dan contact op met ons informatiecentrum of maak een afspraak

Huidtherapeuten gespecialiseerd in de behandeling van een grove huidstructuur (7)

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten