Boek online je consultafspraak     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De ooglidcorrectie en C02 laser behandeling van Lydia

CO2 laser, Ooglidcorrectie behandeld door

Lydia heeft de huid van haar moeder: rimpels zitten in de familie. Een laserbehandeling en een ooglidcorrectie gaven haar weer een fris gezicht.

Lydia (55): “Ik wilde al jaren iets aan mijn ogen laten doen, maar ik zag er tegenop. Doe ik het wel of doe ik het niet? Op een gegeven moment heeft mijn man een afspraak voor me gemaakt. Hij zei: als je zo graag wilt, moet je het gewoon doen!

Ik kwam op consult bij plastisch chirurg Erik Laban en we bespraken de ooglidcorrectie. Hij bekeek ook mijn gezicht. Ik heb de huid van mijn moeder, heel rimpelig. Voor een facelift leek het hem nog te vroeg maar hij vertelde dat ik wel een laserbehandeling zou kunnen laten doen. Daarvoor heb ik toen een afspraak gemaakt bij huidtherapeut Elske Jachimowski. Zij vond mij een goede kandidaat voor CO2 Laser Rejuvenation.

Eerst heb ik mijn ogen laten doen. Ik was er niet zenuwachtig voor; het is maar een kleine operatie. Na de verdoving voel je wel dat ze bezig zijn, maar het doet geen pijn. Het ging hartstikke goed en de ingreep was zo gebeurd. Na afloop kreeg ik een tasje mee naar huis met een doek om mijn ogen te koelen, dat was fijn. Na de operatie had ik een weekje vrij genomen. Ik heb steeds goed gekoeld en verder niks gedaan, het was echt vakantie. Mijn ogen waren wel blauw, dat zakte langzaam naar beneden.

Toen mocht ik naar Elske voor de laserbehandeling. Van tevoren had ik twee paracetamols genomen, zoals werd geadviseerd. Ik vond de behandeling goed te doen, maar na twee dagen dacht ik: o jee. Mijn gezicht was helemaal opgezwollen, het zag er best heftig uit. Maar aan het einde van de dag was het alweer geslonken en werd mijn gezicht weer normaler. De crème die ik had meegekregen verzacht je huid en houdt haar vettig. Verder moet je je gezicht vaak deppen met water met een beetje azijn. Na een kleine week was mijn huid weer helemaal schoon. Alleen nog een beetje rood, alsof je in de zon hebt gezeten.

Ik heb twee laserbehandelingen gehad en het verschil is echt duidelijk te zien. Die hele diepe rimpels krijg je niet weg, maar de fijne lijntjes en vlekjes wel. Je krijgt op een heel natuurlijke manier een egaal gezicht. Het grootste verschil zie ik op mijn bovenlip. En die frisse oogopslag, die doet ook veel voor mijn gezicht. Ik wil het nu wel bijhouden, af en toe zo’n laserbehandeling om het resultaat zo te houden. Ik vind het wel een fijne behandeling, als het aan mij ligt ga ik morgen weer.”

"Als het aan mij ligt, ga ik morgen weer."

Bel 088 - 7785201