Boek je consultafspraak online   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De C02 laserbehandeling van Esther

CO2 laser behandeld door Luca Geleedst

Esther hield littekens over aan acne. Ze onderging drie CO2 laserbehandelingen bij Luca Geleedst.

Esther (47): “Gisteren heb ik de derde CO2 laserbehandeling gehad bij Luca Geleedst. Ik wist inmiddels wat me te wachten stond, maar ik ben blij dat het erop zit. Op het definitieve eindresultaat moet ik nog even wachten, maar ik kan nu al zien dat het echt een verbetering is.

In de puberteit heb ik veel last gehad van acne en daar heb ik veel littekens aan overgehouden. Vooral rond mijn mond en op mijn kin was de huid een stuk onregelmatiger en bobbeliger. Nu ik wat ouder word, komen daar ook lijntjes en rimpeltjes bij en dan valt die onrustige huid extra op. Onlangs ben ik gestopt met roken en heb ik een spaarpotje aangelegd. Toen dacht ik: nu ga ik er iets aan laten doen.

De eerste behandeling met de CO2 laser was goed te doen, want dan is je huid nog dik. Maar de tweede keer vond ik best pijnlijk. Het is alsof er kleine kaboutertjes op je huid lopen die straaltjes gloeiendhete lava op je huid gieten. Je ruikt ook een brandluchtje, alsof er gebarbecued wordt. Na afloop heb je het gevoel dat je hoofd in brand staat. Je mag wel even koelen en daarna moet het indrogen. Dan is het weer goed te doen. Eigenlijk vind ik het thuiszitten nog het meest vervelend. Door alle korstjes ben je echt niet toonbaar, je kunt overdag de straat niet op.

Een perzikhuidje zal ik nooit meer krijgen en dat hoeft ook niet. Mijn huid voelt nu, vlak na de laatste behandeling, nog heel strak en droog. Maar voor mij is het resultaat al duidelijk zichtbaar. Mijn huid is veel gladder geworden, ik denk dat de littekens voor zo’n 70% verdwenen zijn. Zo’n laserbehandeling is rigoureus en veel intensiever dan bijvoorbeeld een peeling. Maar dan heb je wel resultaat.”

"Een perzikhuidje zal ik nooit meer krijgen, maar dat hoeft ook niet"

Bel 088 - 7785201