Boek je consultafspraak online   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De tijdelijke spierontspanner van Jessica

Tijdelijke spierontspanner, Injectables behandeld door

Niemand die het ziet, maar Jessica voelt zich beter. Die subtiele manier van werken is kenmerkend voor cosmetisch arts Noreen Vingerhoedt.

Jessica (34): “In de spiegel begon ik te zien dat ik ouder word. Dan ga je kijken wat je daaraan kunt doen. Naast schoonheidsbehandelingen en crèmes komt ook een tijdelijke spierontspanner in zicht. Die drempel is best laag qua prijs en het taboe is er ook wel af, maar voor mij is het niet iets wat ik zomaar aan anderen vertel. Ik zou er zeker niet om liegen maar voor nu vind ik het leuk om er stiekem beter uit te zien.

Voor een behandeling met een tijdelijke spierontspanner kun je op veel plaatsen terecht, maar ik ben blij dat ik naar Velthuis kliniek ben gegaan. In het verleden heb ik wel eens paniekaanvallen gehad in onbekende of ongemakkelijke situaties, ik was ook heel erg zenuwachtig van tevoren. Maar de mensen in de kliniek zijn allemaal zo rustig en professioneel, dat vond ik echt positief. Bovendien word je er behandeld door een dokter met kennis en ervaring, niet iemand die er alleen even een cursus voor heeft gedaan. Ik had nog wel vijftien vragen, die mocht ik allemaal stellen en ik heb er ook gewoon antwoord op gekregen. Voor mij was het echt de moeite waard om er een stuk voor te rijden.

Drs. Noreen Vingerhoedt heeft het heel subtiel gedaan. De diepe fronsrimpel tussen mijn wenkbrauwen is weg, waardoor met name in fel licht mijn voorhoofd ontspannen blijft. Die norse uitdrukking is verdwenen. Ik vind het vooral fijn dat ik mijn wenkbrauwen nog gewoon op kan trekken, ik heb zeker nog expressie in mijn gezicht.

Die eerste weken dat de tijdelijke spierontspanner in gaat werken vond ik doodeng. Je voelt dat er iets verandert in je voorhoofd. Ik was ook bang voor het resultaat: dat ik een lui oog zou krijgen of dat mensen het zouden zien. Noreen heeft me gerustgesteld, het zou allemaal goed komen. Na een week of twee was dat gevoel inderdaad weg.

Als je ziet wat het effect is, denk je al snel: wauw, wat kunnen ze nog meer? Je mag best zien dat je ouder wordt, mijn kraaienpootjes en fijne lijntjes mogen best blijven.
Ik heb de arts gevraagd wat ze nog meer zou kunnen en toen heeft ze een plan voor me gemaakt. Ze zou dan ook met fillers gaan werken, dat is wel een stuk duurder. Daar denk ik dus nog maar even over na.”

"Ook met een tijdelijke spierontspanner heb ik zeker nog expressie in mijn gezicht"

Bel 088 - 7785201