Boek je consultafspraak online   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De liquid facelift van Luna

Injectables, Liquid facelift behandeld door Lizenka Adriaanse

Het volume van vroeger weer terug, zonder dat het opvalt: dat is het effect van de liquid facelift die cosmetisch arts Lizenka Adriaanse uitvoert. “Ik ben nog steeds helemaal Luna."

Vertrouwen in de artsen van Velthuis kliniek
Luna (51): “Ik ben naar Lizenka Adriaanse gegaan omdat in de loop der jaren het volume uit mijn gezicht was verdwenen. Vroeger had ik lekker bolle wangen en een goed gevuld gezicht, maar met de tijd is alles wat gaan zakken. Op twee plekken vond ik dat echt vervelend worden: de gleuf die van de binnenkant van mijn ooghoek over mijn wang loopt, werd leger. En ik had twee zakjes hangen op mijn kaaklijn, onder mijn mondhoeken. Ik was al bekend met fillers; eerder heb ik mijn neuslippenplooi al eens laten doen bij Velthuis kliniek. Ik werk bij deze kliniek en heb het volste vertrouwen in onze artsen. Ook deze keer was de stap dus zo gezet.

Het meest natuurlijke resultaat
Tijdens het consult zag Lizenka meteen waaraan ik me stoorde. Ze stelde voor om een liquid facelift te doen. Daarbij worden alleen oplosbare fillers gebruikt waarmee ze als het ware nieuwe ‘kapstokjes’ maakt voor je huid. Ze pakt dus niet de rimpel zelf, maar de oorzaak daarvan aan. Waar het volume was verdwenen, heeft ze dat opnieuw aangevuld. Ze heeft de behandeling in twee stappen gedaan. ‘Liever nog een keertje extra, dan de eerste keer te veel,’ zei ze. Daar was ik blij mee, want zo krijg je het meest natuurlijke resultaat.

Duidelijk over de risico’s
Lizenka was heel rustig en kalm en heeft enorm veel expertise. Je merkt direct dat ze heel serieus met haar vak bezig is. Zij verdiept zich echt in de anatomie van een gezicht. Ik vond het fijn dat ze heel duidelijk was over wat wel en niet haalbaar is en welke risico’s de ingreep met zich meebrengt. Ze liet de keuze ook echt aan mij. Voor mij was het belangrijk dat ze een tijdelijke filler zou gebruiken. Die wordt na verloop van tijd vanzelf opgenomen door je eigen lichaam. Ik zou er ongeveer twee jaar plezier van hebben.

Helemaal niet pijnlijk
De behandeling vond ik helemaal niet pijnlijk. Misschien ook omdat er een lichte verdoving in de filler zit. Lizenka maakt kleine gaatjes met een naaldje en brengt dan een canule in om de filler onderhuids te verdelen. Die (botte) canule voorkomt dat er schade onder de huid ontstaat. Ik ben dus helemaal niet blauw geweest. Zelfs meteen na de behandeling was mijn gezicht amper rood of gezwollen, ik was gewoon toonbaar. Vier weken later kreeg ik de tweede behandeling. Dat was een kwestie van bijvullen op de plekjes waar ze nog niet helemaal tevreden over was.

Compliment
Het is nu twee weken na de laatste behandeling en ik zie zelf duidelijk een verschil in volume. Die kwabjes op mijn kaak en de gleuf op mijn wang zijn weg, waardoor ik er minder treurig uitzie. In de spiegel zie ik weer een fris en relaxed gezicht, minder vermoeid ook. Het volume geeft jeugdigheid en frisheid terug. Mijn omgeving valt het amper op, maar dat vind ik niet erg. Ik deed het voor mezelf. Ik vind het overigens echt een compliment als mensen zeggen: wat zie je er goed uit, zonder te twijfelen of je ‘iets’ hebt laten doen. Ik ben nog steeds helemaal Luna. Het enige wat jammer is, is dat we nu weer mondkapjes moeten dragen. Precies het gedeelte waar ik me vroeger aan stoorde en wat nu zo mooi strak is, daar moet nu zo’n kapje overheen…”

 

"In de spiegel zie ik weer een fris en relaxed gezicht"

Bel 088 - 7785201