Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De couperose behandeling van Laura

Laser & IPL behandelingen behandeld door Linda van de Poel

Door rosacea had Laura last van een rode huid met bultjes. Huidtherapeut Linda van de Poel behandelde haar extreem gevoelige huid met IPL.

Laura: “Ik heb rosacea en daardoor couperose in mijn gezicht. Die roodheid stoorde me en ik was al een poosje aan het kijken om er iets aan te laten doen. Een vriendin ging met een spinadertje naar Velthuis kliniek en werd daar snel en goed geholpen. Toen heb ik ook een afspraak gemaakt. Ik kwam bij Linda van de Poel, een prettige en rustige huidtherapeut. Ze legde goed en duidelijk uit wat ze zou gaan doen. Tijdens die intake kreeg ik meteen al mijn eerste behandeling.

Behandeld met IPL
Omdat mijn huid heel gevoelig is, kon ik niet behandeld worden met een laser. Dat geeft bij mij blaartjes en wondjes. Daarom heeft Linda mij behandeld met IPL. Ik kan niet zeggen dat het pijnloos is. Na de behandeling had ik steeds een opgezet gezicht en bultjes, maar na een paar dagen tot een week trok dat weg. Linda adviseerde ook gezichtsverzorgingsproducten, omdat mijn huid door de rosacea snel rood wordt, bultjes krijgt en jeukt. Ook gaf ze tips voor huidverzorging. Dat heeft ook erg goed geholpen, heel fijn.

Minder rood én minder gevoelig
Ik ben nu vijf keer geweest en mijn huid is nu veel rustiger, ik heb minder bultjes en mijn gezicht is ook minder rood. Ook is mijn huid minder gevoelig, bijvoorbeeld voor de zon. Ik draag nog steeds elke dag make-up, daarmee voel ik me gewoon comfortabeler. Maar met make-up op naar het strand zoals ik vroeger deed, dat hoeft nu niet meer. Ook al zien anderen er misschien weinig van, voor mij is het verschil wel groot. Vroeger schaamde ik me voor mijn gezicht, nu niet meer. Ik ben blij dat ik de keuze hebt gemaakt om er iets aan te laten doen. Die paar dagen met een opgeblazen gezicht is het zeker waard.”

"Voor mij is het verschil nu al groot."

Bel 088 - 7785201